Головна » 2013 » Вересень » 14 » Здоровий спосіб життя – алгоритм наших дій
11:09
Здоровий спосіб життя – алгоритм наших дій
Нарада з питань спорудження та розвитку мережі спортивних закладів, активізації роботи з пропаганди здорового способу життя відбулася у Вишгородській райдержадміністрації. 

У роботі наради взяли участь народний депутат України України Ярослав Москаленко, заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Басай, голова Вишгородської РДА Олександр Приходько, голова Вишгородської районної ради Олександр Носаль, Вишгородської міський голова Віктор Решетняк, голова федерації футболу України Анатолій Коньков, заступники голови РДА, заступники Вишгородського міського голови, начальники відповідних відділів. 

Представивши гостей, головуючий на нараді Олександр Приходько наголосив на тому, що високий представницький рівень заходу свідчить про неабияку актуальність питання, що нині порушується, адже мова йде про спорудження сучасного спортивного комплексу у районному центрі, що в першу чергу має сприяти залченню молоді до наймасовішого виду спорту – футболу та оздоровлення й залучення мешканців Вишгородщини до здорового способу життя. 

Під час засідання сторони обговорили питання реконструкції стадіону «Енергетик» (Вишгород), який матиме нове покриття та трибуни на 7 тисяч місць та будівництво критого манежу відповідно до європейських стандартів, із сучасними роздягальнями, біговими доріжками, з умовами для цілорічного тренування спорт сменів. 

– Звичайно, залучені для здійснення проекту кошти Федерацією футболу України плануються для розвитку та модернізації футболу, – повідомив голова Федерації Анатолій Коньков, – однак майбутній комплекс передбачає і подальше «вливання» фінансів з боку Європейського союзу футбольних асоціацій, що, у свою чергу передбачає і розвиток відповідної інфраструктури, і оздоровлення людей різних вікових категорій за рахунок масових занять фізкультурою і спортом, тому реалізація цього проекту має дуже важливе значення. 

– По суті, майбутній комплекс – це ще одне вікно в Європу, – зазначив народний депутат України Ярослав Москаленко, – адже спортивний комплекс згодом стане стартовим майданчиком для майбутніх зірок вітчизняного спорту, і футболу зокрема. 

– З метою реалізації соціальних ініціатив Президента України та відповідно до загальнодержавної програми розвитку фізичної культури і спорту зусилля обласної влади спрямовані на популяризацію здорового способу життя та залучення широких верств населення до масового спорту, – зазначив у своєму виступі заступник голови КОДА Олександр Басай. 

Зайняття фізичною культурою та спортом загартовує організм, закладає міцну основу майбутнього здоров’я людини. Адже здоров’я нації складається зі здоров’я кожного громадянина. 

Юрій ГОРОВИЙ, «Слово» 
Фото Олексія МОТОЗЮКА
Переглядів: 1107 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus