Головна » 2017 » Грудень » 28 » Завершальні штрихи 2017 року
22:02
Завершальні штрихи 2017 року

У великому залі адмінбудинку 21 грудня відбулася позачергова двадцять п’ята сесія Вишгородської районної ради VII скликання. Провів сесію голова районної ради Ростислав Кириченко. Із 36 депутатів на сесії були присутні 32.
Депутати розглянули питання «Про призначення головного лікаря комунального закладу «Вишгородська районна стоматологічна поліклініка» та «Про дострокове припинення повноважень заступника Вишгородської районної ради Потапенка А.І. та звільнення його із займаної посади». Депутати  проголосували позитивно та привітали колегу із новою посадою.
Також депутати розглянули та затвердили питання «Про затвердження Вишгородської районної програми «Соціальний захист» на 2018 рік», згідно з якою депутати районної ради 1100000 гривень використають  на оперативне та ефективне вирішення соціально-побутових проблем мешканців Вишгородського району.
Питання порядку денного «Про внесення змін до Програми накопичення та використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Вишгородському районі на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2014 р. №544-41-VІ» підтримане народними обранцями.
За наступне питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 23.02.2017 р.  №228-18-VІІ «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2017 рік» депутатський корпус проголосував «за».
Четверте питання порядку денного «Про внесення змін до рішення районної ради від 26.12.2016 року №224-17-VІІ «Про районний бюджет Вишгородського району на 2017 рік» більшістю голосів було прийняте.
Сесією вирішено, що питання «Про затвердження Вишгородської районної програми «Онкологія» на 2018-2020 роки» потребує доопрацювання, тому не було прийняте.
Народними обранцями підтримано питання «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2018 рік» з урахуванням пропозиції Володимира Головаченка.
Також проголосували «за» питання «Про районний  бюджет Вишгородського району  на 2018 рік». У 2018 році доходи районного бюджету у сумі 663213,3 тис. гривень, зокрема доходів загального фонду бюджету в сумі 656893,2 тис. гривень, спеціального фонду бюджету – 6320,1 тис. гривень. 
Розглянули питання «Про затвердження Положення про порядок підготовки та проведення інвестиційних конкурсів щодо будівництва, реконструкції об’єктів житлового, нежитлового призначення, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Вишгородського району Київської області». З урахуванням двох поправок, внесених Олександром Дзюбою, депутати підтримали це питання.
Депутати заслухали та проголосували «за» питання про «Про депутатський запит Якимчука М.М.» та «Про депутатський запит Побідаш І.М.».
Розглянуто питання «Про затвердження нової редакції рішення Вишгородської районної ради від 19.10.17 року № 310-23-VII «Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) Вишгородському району комунальному підприємству «Вишгородтепломережа». Після  обговорення депутати більшістю голосів підтримали це питання.
Також позитивне рішення прийнято стосовно питання «Про надання пільги по сплаті орендної плати».
Питання порядку денного «Про прийняття звернення до Київської обласної державної адміністрації» було прийняте одноголосно.
На завершення отець Олег Петльович вручив благословенні грамоти голові райдержадміністрації Вячеславу Савенку, голові районної ради Ростиславу Кириченку та депутатам Вишгородської районної ради, які долучилися до благої справи створення церкви «Пам’яті всіх святих землі Української».

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 469 | Додав: slovo
comments powered by Disqus