Головна » 2013 » Листопад » 13 » Всеукраїнська акція «YES-ЕС»
12:18
Всеукраїнська акція «YES-ЕС»
За участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка у Василькові відбулася Всеукраїнська акція «YES-ЕС».

Як зазначив губернатор Київщини сьогодні по всій території України проходять заходи на підтримку євро інтеграційних процесів у нашій країні. У Київській області проводиться велика роз’яснювальна робота щодо підписання асоціації з ЄС. Так, у рамках проекту в регіоні відбуваються «круглі столи», молодіжні дебатні клуби, роз’яснювальні бесіди. 

Однією із основних складових державної політики у цій галузі є реалізація завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, адже сьогодні переважна більшість населення Київської області – українці, але в регіоні також проживають представники національних меншин. 

- На шляху до євроінтеграції Україна проводить роботу щодо адаптації до загальноєвропейських норм національного законодавства, у першу чергу - в сфері прав людини, органічною складовою якої є захист прав національних меншин, - зазначив Анатолій Присяжнюк., - Сьогодні створюються необхідні умови для того, щоб національні меншини, які проживають в нашому регіоні, мали можливість зберігати й розвивати свою культуру, традиції та історичну спадщину. Реалізуючи соціальні ініціативи Президента України в області, влада приділяє увагу зміцненню середовища міжетнічної толерантності та високого рівня взаєморозуміння між громадою Київщини.

Переглядів: 433 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus