Головна » 2013 » Листопад » 13

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» – це можливість презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника. 


Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки) та «Кращий спеціаліст» (спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки). 

13.11.2013

Пауза?

Пауза?

Здається, ситуація з Угодою про асоціацію між Україною та ЄС прояснилася. Сьогодні вже лише найбільш відчайдушні оптимісти вірять у те, що угоду буде підписано у Вільнюсі. 


Песимісти починають кричати про поворот до Митного союзу. Реалісти спершу у приватних бесідах, а далі – і цілком публічно почали висловлюватися про необхідність паузи в євроінтеграційному процесі. Суспільство перегодували аргументами "за" і "проти". У суспільств ... Читати далі »

13.11.2013

Всеукраїнська акція «YES-ЕС»

Всеукраїнська акція «YES-ЕС»

За участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка у Василькові відбулася Всеукраїнська акція «YES-ЕС».


Як зазначив губернатор Київщини сьогодні по всій території України проходять заходи на підтримку євро інтеграційних процесів у нашій країні. У Київській області проводиться велика роз’яснювальна робота щодо підписання асоціації з ЄС. Так, у рамках проекту в регіоні відбуваються «круглі столи», молодіжні дебатні клуби, роз’яснювальні бесіди. 

Однією із основних склад ... Читати далі »

13.11.2013