Головна » 2014 » Січень » 4 » Всесвіт починається з мами
14:14
Всесвіт починається з мами
27 грудня для одинадцяти жінок Вишгородського району розпочалося з приємної події. Голова райдержадміністрації Олександр Приходько у присутності керівників району, рідних та близьких вручив їм посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня», якими вони удостоєні згідно з указом Президента України Віктора Януковича. 

Дружніми оплесками присутні вітали Галину Федорівну Васютіну, Галину Іванівну Шаповалову, Василину Семенівну Макаренко, Ольгу Василівну Стефанівську, які виховали по п’ять дітей; Світлану Петрівну Аззу, Марію Титівну Биховченко, Надію Ничипорівну Кисіль, Галину Федорівну Корягіну, Тетяну Миколаївну Крон, у сім’ях яких зросло по шість дітей; Євдокію Володимирівну Коваль, яка народила та виховала семеро дітей; Вільєтту Зеноно Гопанчук, яка всю материнську ласку віддає своїм восьми дітям. 

Почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених, враховуючи їх вагомий особистий внесок у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Усі жінки, удостоєні високого звання, – турботливі матері, справжні господині, щирі, людяні, роботящі, дехто з не простою жіночою долею. Діти – це квіти життя, і наші матері-героїні щодня живуть у царстві квітів. Олександр Приходько щиро привітав нагороджених, побажав їм здоров’я, довгих років життя, щастя у дітях та онуках, благополуччя у родинах.

Інф. «Слова»
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 443 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus