Головна » 2014 » Січень » 04

Всесвіт починається з мами

Всесвіт починається з мами

27 грудня для одинадцяти жінок Вишгородського району розпочалося з приємної події. Голова райдержадміністрації Олександр Приходько у присутності керівників району, рідних та близьких вручив їм посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня», якими вони удостоєні згідно з указом Президента України Віктора Януковича. 

Дружніми оплесками присутні вітали Галину Федорівну Васютіну, Галину Іванівну Шаповалову, Василину Семенівну Макаренко, Ольгу Василівну Стефанівську, які виховали по п’ять дітей; Світлану Петрівну Аззу, Марію Титівну Биховченко, Надію Ничипорівну Кисіль, Галину Федорівну Корягіну, Тетяну Миколаївну Крон, у сім’ях яких зросло по шість дітей; Євдокію Володимирівну Ковал ... Читати далі »

04.01.2014

Модернізована «Північна» знову в дії

Модернізована «Північна» знову в дії

У Нових Петрівцях 27 грудня за участі заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України Сергія Чеха, заступника голови Київської облдержадміністрації Володимира Максименка, заступника голови районної ради Олександра Глущенка та Новопетрівського сільського голови Радіона Старенького відбулося введення в дію реконструйованої підстанції «Північна» Центральної енергосистеми потужністю 330 кВ. 
 
У зв’язку зі зростанням споживання електроенергії у регіоні, що пов’язано з інтенсивною житловою забудовою, розвитком інфраструктури, споживання електроенергії підстанцією 330 кВ «Північна» у період з 2003 до 2009 рік зросло майже на 30%. Підстанція потребувала масштаб ... Читати далі »

Відзнака за плідну працю

Відзнака за плідну працю

Чергова сесія Київської облради 24 грудня  розпочалася з приємних хвилин: голова облдерж­адміністрації Анатолій Присяжнюк і голова облради Олександр Качний вручили представникам депутатського корпусу, структурних підрозділів КОДА та працівникам органів місцевого самоврядування відзнаки Президента України, почесні грамоти Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, облради та облдержадміністрації. 

За вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Вишгородського району, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм грамотою Прем’єр-міністра України нагороджений депутат облради, голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько. ... Читати далі »

04.01.2014

«Як ми шукали різдвяну зірку»

«Як ми шукали різдвяну зірку»

Яскрава серія новорічних урочистостей відбулася протягом передноворічного тижня у районному будинку культури «Енергетик». Як повідомила директор будинку культури Аліна Чорнявська, 25, 26, 27 грудня дітей зібрали новорічні вистави, зокрема, «Як ми шукали різдвяну зірку».

Організували святкове дійство відділ культури, національності та релігії Вишгородської РДА та РБК «Енергетик». А допомогли їм у цьому танцювальна студія «Експромт» (керівники Наталія Філіпова та Артем Буренок), клуб бального танцю «Артіс» (керівник Альона Будкевич), танцювальний ансамбль «Мозаїка» (керівник Тетяна Катеринич), ансамбль естрадно-спортивного танцю «Болеро» (керівник Тетяна Саханда) та вокальна студія « ... Читати далі »

04.01.2014

Фрукти – від рибалок

Фрукти – від рибалок

Напередодні Нового року голова асоціації рибалок-промисловиків Київського водосховища Микола Шинкаренко та член асоціації Сергій Буяло побували у районному дитячому будинку «Любисток», що у Нових Петрівцях. Промисловики поздоровили малечу з Новим роком та вручили смачні подарунки – ящики з цитрусовими та яблуками.
 
Згодом рибалки побували у Вишгородській центральній районній лікарні, де також передали медперсоналу фрукти для дитячого та пологового відділень.
 
І в дитбудинку, і в райлікарні працівники дякували небайдужим та чуйним людям  з асоціації рибалок-промисловиків за новорічні подарунки.
 
... Читати далі »

У чарівній країні казок

У чарівній країні казок

Новий рік – це мабуть найулюб­леніше свято всіх дітей. У цей день кожен сподівається на якесь маленьке диво, здійснення мрії, а, може, чарівний подарунок.  Таким веселим і радісним подарунком стало свято Нового року для маленьких глібівчан. 

У святково прибраній залі Глібівського будинку культури, біля яскравої красуні ялинки кружляли тендітні сніжинки, чарівні феї, казковий Чебурашка, тупотуни-сніговики, а веселий пірат та сміливий індіанець слідкували, щоб усім було весело та радісно. Наші маленькі артисти своїми піснями, танцями, теплом своїх сердець розтопили крижаний холод самої Снігової Королеви, і Дід Мороз та Снігуронька завітали на  свято новорічної ялинки. ... Читати далі »

04.01.2014

І вишивка, і живопис, і графіка…

І вишивка, і живопис, і графіка…

19 грудня у фойє будинку культури «Енергетик» відкрилась новорічна виставка. Роботи декоративно-ужиткового мистецтва представили вихованці арт-студії «Авангард» (керівники Анастасія Рослякова та Анна Саржан) і дитячої художньої студії «Акварельки» (керівник Ольга Гордієнко).  

– Щоб досягти такої майстерності у зображенні пейзажів та натюрмортів, потрібен не один рік напруженої копіткої праці, – розповідає одна з організаторів виставки, майстер Ольга Гордієнко. 

Вироби різноманітні – це і вишивка, і різні види та жанри образотворчого мистецтва, зокрема – живопис, графіка, а тако ... Читати далі »

04.01.2014