Головна » 2014 » Лютий » 8 » Врятуємо пташині життя!
11:36
Врятуємо пташині життя!
Ось і прийшла холодна і сніжна зима. Сніг вкрив землю  білою ковдрою. На вулиці зимно, морозно. Люди якнайшвидше намагаються потрапити до своїх теплих осель.

А чи задумувались ви – як братам  нашим меншим  узимку живеться? За своїми повсякденними клопотами люди  навіть не помічають труднощів, з якими стикаються в зимову пору пернаті друзі. Справжнім подарунком для птахів є годівнички. От і вирішили учні Глібівської ЗОШ І-ІІ ст. зробити подарунок для пернатих друзів. У школі відбувся конкурс на кращу годівничку. Усі постарались на славу, стояли хатинки одна краща за іншу. Наступного дня розвісили учні свої будиночки біля школи. У годівнички насипали хлібні крихти, соняшникове та гарбузове насіння, різноманітні крупи. Ох і, видно вже ж, сподобалися ці хатинки птахам! Ми всі спостерігали за пташками , які одна поперед одної смакували їжу.

Адже не просто в цю пору витримати випробування морозами, нестачею харчів.

Допоможіть птахам! Бо ж кожен, у кого серце сповнюється жалем до бідолашних зимуючих птахів, зобо­в’я­заний допомогти – підкормити зер­ном,ягодами, насінням.

Адже цією справою ми врятуємо не одне пташине життя!

Л. РІПИК,
педагог-організатор
Переглядів: 484 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus