Головна » 2014 » Квітень » 19 » Волейбол дарує дружбу
10:15
Волейбол дарує дружбу
Відбулася відкрита першість Вишгородської районної КДЮСШ з волейболу серед дівчат. Помірятися силами до нас завітали кращі волейболістки Київщини – збірні ДЮСШ з Бучі, Ірпеня, Немішаєво та Борисполя, школа №13 з Києва. Наш район представляла збірна районної КДЮСШ.  
 
Цікавим, урочистим та хвилюючим видалась церемонія відкриття турніру. Привітати та побажати подальших спортивних успіхів юним волейболісткам завітали голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, член збірної команди України, срібна призерка чемпіонату Європи з сидячого волейболу Катерина Прищепа. У своєму виступі Катерина Миколаївна зазначила, що волейбол прийшов у її життя, коли їй було лише 10 років. Спорт, волейбол, командний дух, відчуття ліктя допомогло пережити страшну автомобільну аварію і знову повернутися на волейбольний майданчик.  Після таких зворушливих слів, налаштовувати свої юних спортсменок тренерам не було потреби.  
 
Команди методом жеребкування були розподілені на дві групи: команди Ірпеня, Немішаєво та Києва змагалися у спортивному залі школи «Сузір’я», а Вишгород, Бориспіль та Буча грали в спортивному залі КДЮСШ. Переможці груп повинні були грати у фіналі, а другі місця в групах виборювали бронзові нагороди турніру. Невдахи груп боролися за 5-6 місце. Таким чином у матчі за третє місце команда Вишгородської КДЮСШ перемогла своїх однолітків з Немішаєво. А у фіналі дівчата з Ірпеня переграли своїх суперниць з Борисполя.   
 
Волейбол учасниці продемонстрували якісний, видовищний, емоційний та безкомпромісний. Учасникам турніру дуже сподобалась затишна атмосфера, що панувала протягом усього турніру. А церемонія закриття пройшла цікаво, яскраво, та  на високому рівні. Організатори турніру нагородили переможців та  кращих гравців кубками, медалями, дипломами та пам’ятними призами. Кращими гравцями було визнано Мар’яну Корнієнко з Бучі, Катерину Соловей з Києва, Юлію Овчиннікову – Ірпінь, Жанну Радкевич – Немішаєво та Марину Сонець з Борисполя. Ірина Побідаш від імені Вишгородської райради та Народної ради поздоровила всіх дівчат та нагородила їх  солодкими подарунками. Побільше б таких свят!
 
Микола КОРОЛЬ,
директор КДЮСШ
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 538 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus