Головна » 2014 » Березень » 8 » Вміти надати першу допомогу
11:15
Вміти надати першу допомогу
На базі Вишгородської районної організації товариства Червоного Хреста України (РОТЧХУ) у приміщенні медико-соціального центру (Вишгород) пройшло навчання працівників патронажної служби навичкам надання першої допомоги та догляду за хворими і пораненими.

Навчання проводили інструктори Вишгородської РОТЧХ: старша сестра медична патронажна Валентина Кашка та сестра медична патронажна Любов Івасишена. Допомагали їм голова РОТЧХ Таміла Орел та директор медико-соціального центру Світлана Данилюк.

У навчанні взяли участь працівники патронажних служб Броварського, Києво-Святошинського, Бориспільського, Переяслав-Хмельницького, Яготинського, Іванківського, Поліського, Баришівського районів, міст Бучі та Ірпеня.

Семінар проходив за шестигодинною програмою навчання. Слухачі, які опанували принципи надання першої допомоги, одержать сертифікати інструкторів по навчанню з надання першої допомоги і за місцем роботи будуть проводити такі навчальні семінари з населенням свого району. Такі ж навчання пройшли на базі Білоцерківської МОТЧХ для інших районів.

Таміла ОРЕЛ,
голова Вишгородської районної організації товариства Червоного Хреста України
Переглядів: 369 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus