Головна » 2013 » Травень » 4 » «Візерунок» пробився в фінал
10:44
«Візерунок» пробився в фінал
Весна у розквіті. Земля, що так довго була під сніговою ковдрою, забуяла зеленими барвами. Життя іде пов ним ходом. Так і у Вишгородському Центрі творчості, попри всі погодні катаклізми, що звалилися на нас наприкінці березня, життя не тільки не завмерло, а навпаки, було надзвичайно активним. Вокалісти і танцівники свої весняні канікули провели у творчих відрядженнях і повернулися зі своїх мандрів радісними та задоволеними, адже привезли з них дипломи призерів та переможців. 

У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», у якому взяли участь близько 400 виконавців з усіх регіонів нашої держави. Вишгородський Центр творчості «Дивосвіт» у цьому величезному зібранні пісенних талантів України представляла вокальна студія «Візерунок». Вперше потрапивши на конкурс такого рівня, наші вокалісти пройшли у фінал і здобули призові місця. Лауреатами ІІІ ступеня стали виконавець козацьких пісень соліст В’ячеслав Тарасюк та вокальне тріо молодшої групи студії у складі Івєтти Лютаєвої, Дарії Покотило та Ксенії Толстих. 

У класифікаційних змаганнях зі спортивного танцю «Броварський зорепад» взяли участь і стали переможцями та призерами юні танцівники зі студії бального танцю «Афіна», якою керує Анна Мілієнко. Перше місце здобула Влада Литвин, друге місце посіли Олексій Кравченко, Ганна Іванченко, Єлізавета Кравченко, Яна Шиян, Вікторія Бондаренко, Аліна Сучок та Віталій Гончаренко. Бронзові призери – Єлизавета Гальміз, Євгенія Булах, Вікторія Потоцька, Каріна Цирін, Катерина, Красюк Юлія Юдченко та Юлія Хомич. 

На початку квітня в Білоцерківському будинку художньої творчості відбувся фінальний тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2013». Яскравим творчим виступом запам’ятався усім Андрій Сологуб, керівник історико-краєзнавчого клубу «Легіон» Вишгородського Центру творчості «Дивосвіт», який зі своїми вихованцями презентував досвід роботи клубу. Цей клуб працює вже 10 років на базі Литвинівської школи. Його змістовна, дійсно цікава і жива робота є невід’ємною частиною життя керівника клубу і його вихованців. То ж не дивно, що саме Андрій Сологуб став переможцем у номінації «Керівник гуртка військово-патріотичного напряму». 

І не пройшла непомітною ще одна подія в «Дивосвіті». Це постановка, що стала лауреатом І ступеню першого Вишгородського відкритого фестивалю аматорських театральних колективів «Театральна субота» – вистава «Кентервільський привид». Створила її та втілила у життя талановита людина, керівник творчого об’єднання «Різні люди» районного центру творчості Олена Титаренко – їй було вручено диплом у номінації «Краща режисура». Натхненний та емоційний Павло Хімоніді за роль Саймона де Кентервіля отримав диплом «Кращого актора», а в номінації «Краща актриса» отримала беззаперечну перемогу Ніна Тараруєва за роль місіс Отіс. 

Анастасія НЕПОКРИТОВА, 
школа журналістики ЦТ «Дивосвіт»
Переглядів: 444 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus