Головна » 2013 » Грудень » 4 » Віктор Янукович побував на китайському авіазаводі
13:44
Віктор Янукович побував на китайському авіазаводі
Президент України Віктор Янукович ознайомився з роботою однієї з провідних авіабудівних компаній Китаю - Сіаньської авіаційної індустріальної корпорації "AVIC". Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Віктор Янукович відвідав музей корпорації, де ознайомився з історією та структурою підприємства. Глава держави також оглянув цех з виробництва авіаційних компонентів", - йдеться в повідомленні. 

Варто зазначити, що саме "AVIC" зараз здійснює масштабний проект зі створення великого транспортного літака Юнь 20 (Y20), який перебуває на стадії випробувальних польотів. У цьому проекті бере активну участь українське державне підприємство "Антонов". 

Сіаньська авіаційна індустріальна корпорація є дочірнім підприємством Китайської авіаційної промислової корпорації (AVIC) та однією з провідних авіабудівних компаній Китаю. Вона виробляє та обслуговує літаки: транспортні - Юнь 8 (Y8); пасажирські (середнього класу) - Юнь 7 (Y7), (Y7H-500), МА 600, ARG 21 та інші модифікації; бойові - FBC 1 (МіГ-21).
Переглядів: 384 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus