Головна » 2013 » Вересень » 14 » Виховуємо чемпіонів і даємо здоров’я
10:30
Виховуємо чемпіонів і даємо здоров’я
Вишгородська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, яка працює з 1979 року, є позашкільним навчальним закладом, що за своїми матеріальними технічними можливостями та власною спортивно-тренувальною базою входить до трійки найкращих шкіл Київщини. 

Сьогодні в школі займається близько 400 дітей з Вишгородського району та Вишгорода не тільки на власних спортивних спорудах, а й на базах загальноосвітніх шкіл району – Лютізької, Демидівської, Гаврилівської та Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я». У школі працює чотири відділення – легкої атлетики, плавання, волейболу та футболу. З юними спортсменами працюють одинадцять досвідчених, кваліфікованих спеціалістів. Вихованці нашої спортивної школи приймали участь у всіх змаганнях згідно календарного плану, де досягли значних успіхів. Вихованці відділення плавання гідно представили Вишгородщину на обласних та національних змаганнях. Так наша юна золота рибка Діана Гуцель стала триразовою чемпіонкою Київщини, а також чемпіонкою України з плавання. Тренує юну чемпіонку – тренер Людмила Нагаєва. Також чемпіонами області стала наша дівоча естафетна команда 4 на 50 м вільним стилем. Слід відзначити, що на високому рівні був проведений на базі басейну Вишгородської КДЮСШ і чемпіонат Київської області з плавання. 

А наші легкоатлети, вихованці тренера О. Кочеткова, постійні чемпіони та призери чемпіонату Київської області, як в особовому, так і в командному заліку. Чемпіоном України з бігу на 3000 метрів став Михайло Вихренко. 

Приємно, що ми не тільки готуємо чемпіонів, а й виховуємо майбутніх тренерів. Так студентом Київського національного університету фізичної культури та спорту став наш випускник Тимофій Кочетков. Волейболістки нашої школи на чолі з тренером О. Рудим також гідно виступили на обласних змаганнях, двічі ставши срібними призерками обласних першостей. 

Вишгородщина – футбольний край, тому футболісти, як завжди серед лідерів Київщини. Чемпіонами Київської області стали вихованці 2000 року народження, а команди 1998 та 1996 року народження стали бронзовими призерами Київщини. 

У своїй роботі колектив школи постійно відчуває підтримку голови Вишгородської районної державної адміністрації Олександра Приходька. Так були замінені вікна в спортивному залі та адмінприміщенні школи, придбані нові доріжки для басейну. А чемпіонам України з плавання та легкої атлетики виплачені стипендії голови Вишгородської РДА. 

Створення умов для розвитку здіб ностей вихованців, їх гармонійного духовного і фізичного розвитку та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом – є основним нашим завданням у Рік дитячої творчості, проголошений Президентом України Віктором Януковичем. 

Микола КОРОЛЬ, 
директор Вишгородської 
районної КДЮСШ
Переглядів: 561 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus