Головна » 2013 » Травень » 4 » Від «Стежини» до «Фараонів»
10:32
Від «Стежини» до «Фараонів»

У ці дні, коли Вишгородському району виповнюється 40 років кожний підсумовує духовне надбання, той внесок, який зроблено в розвиток і процвітання рідного краю. 

 
Димер теж не став винятком і гідно відзначив цю подію. Зокрема, Димерський будинок культури представив великий святковий концерт, присвячений знаменній даті. Перед глядачами виступила директор будинку культури Г.М. Дуняк, яка привітала всіх зі святом, побажала процвітання Вишгородському району та рідному селищу, нових досягнень та звершень. 
 
Концертна програма була новою, тематичною та різноманітною. Перед глядачами виступив жіночий ансамбль «Стежина» у складі Віри Рядової, Надії Яценко, Катерини Тяхтіної, Лідії Трайковської (художній керівник Олександр Мехед). Виступив і фолькльорний дует «Веселенькі» у складі Ганни Сороки та Сергія Одиницького. 
 
Виконували свої номери окремі естрадні виконавці Ірина Хоменко, Василь Довжук, Тетяна Журавська, Ігор Черевко, Іванна Яковчук. Сподобався глядачам новостворений дует «Шанс» у складі Василя Худоби, Олександра Мехеда, а також гуморески у виконанні Лідії Трайковської. 
 
На завершення концерту учасники драматичного гуртка «Мельпомена» Димерського будинку культури у складі Надії Місяць, Павла Савицького, Юлії Малашок, Юрія Щербини, Ольги Білоус, Євгена Присяжнюка, Надії Демченко, Олександра Смоловика, Владислава Томика та наймолодшого учасника Ігоря Демченка на чолі з художнім керівником Ольгою Хоменко показали уривок з вистави Олексія Коломійця «Фараони», який дуже тепло вітали глядачі. 
 
Але це був тільки один з багатьох концертів, які систематично проходять у будинку культури, і на які з задоволенням приходять жителі селища та гості. 
 
Цьому сприяє і всіляко підтримує будинок культури селищний голова Леонід Кучерявий, який є не тільки нашим керівником, а й творчою людиною, музикантом, співаком та цінителем прекрасного. 
 
Тож бажаємо Вишгородському району економічного, соціального та творчого процвітання! 
 
Ольга ХОМЕНКО, Димер
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 506 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus