Головна » 2013 » Травень » 18 » Ветеранська п’ятірка Воропаєва
11:28
Ветеранська п’ятірка Воропаєва
Напередодні 9 травня у Воропаєві привітали місцевих учасників бойових дій та інвалідів Великої Вітчизняної війни. Нині у селі їх проживає п’ятеро. 

Наших ветеранів вітали депутат районної ради Олексій Матвійчук та Воропаївський сільський голова Ольга Войтенко. До поздоровлень долучилися і депутат Верховної Ради України Ярослав Москаленко та районне товариство Червоного Хреста, які передали свої вітання та подарунки. 

«Здоров’я, здоров’я і ще більше здоров’я вам, Ольго Іванівно», – побажав Олексій Матвійчук, зустрівши просто на вулиці учасницю бойових дій Ольгу Івженко, яка також пізнала ще й нацистську неволю, коли її було вислано до Німеччини. Ветеранам війни подарували квіти, посвячені іконки, продуктові набори та грошові винагороди. 

Не сиділи вдома й інші – 87-річний учасник бойових дій Василь Івженко та інвалід війни, голова Воропаївської ради ветеранів Василь Войтенко. Радо зустріли гостей на своєму порозі також Оксана Оліфірова та Галина Чала. «Приємно дивує і радує факт, що наші ветерани такого поважного віку, а досить активні! Важко когось вдома застати. Хочеться, щоб вони були здоровими, оточені турботою близьких, мали сили та натхнення. І ми зі свого боку їх не забуватимемо», – зазначив Олексій Матвійчук. Разом з Ольгою Войтенко вони не лише вручили подарунки, а й гарно поспілкувалися, вислухали побажання ветеранів. 

Марія ФІЛАТОВА, «Слово» 
фото автора
Переглядів: 486 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus