Головна » 2013 » Жовтень » 5 » Ветерани турботою не обділені
10:49
Ветерани турботою не обділені
У районі продовжуються урочистості та меморіальні заходи до Дня партизанської слави, увічнення пам’яті загиблих партизанів і підпільників, покладання квітів до могил загиблих учасників підпільного та партизанського руху в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. 

Представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування продовжують відвідувати за місцем проживання ветеранів війни та праці з метою вивчення стану соціально-побутового та медичного забезпечення. 

Протягом тижня керівник громадської приймальні районної організації Партії регіонів Марія Дем’янчук, разом з Катюжанським сільським головою Лідією Заводською відвідали вдову загиблого партизана Варвару Мусіївну Бурдій. 

В Овдієвій Ниві Марія Федорівна спільно з депутатом районної ради Олександром Морозом завітали до учасниці партизанського руху Марії Михайлівни Мошко, а в селі Лебедівка разом із секретарем сільської ради Валентиною Фурс завітали поздоровити з 90-річним ювілеєм учасницю Великої Вітчизняної війни, ветерана праці Уляну Іванівну Дегтяренко. 

У кожній оселі, де побували представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування громадських організацій цікавилися щодо забезпечення опаленням ветеранів, станом їх здоров’я та увагою з боку очільників сільських громад. 

На всі запитання була приємна та зворушлива відповідь зі словами вдячності, за те, що їх не забувають, приділяють належну увагу, ще й подарунки дарують. 

Інф. «Слова» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 379 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus