Головна » 2013 » Серпень » 17 » Весело літом у «Карасику»
10:21
Весело літом у «Карасику»
Літо – пора відпочинку та оздоровлення. І дорослі, і діти мріють гарно відпочити, набратися сил і здоров’я, отримати цікаві враження. Протягом літа цього року багато хлопчиків і дівчаток з району побували у різних дитячих оздоровчих закладах за межами району та області. 

А у мальовничому куточку на території Новосілківської сільської ради у цьому році розпочав роботу дитячий оздоровчий табір «Карасик» КПСПБ «Арсенал». Відпочивали у таборі хлопчики та дівчатка з Вишгородського та Поліського районів. 14 днів перебування у таборі запам’яталися дітям цікавими подорожами, різноманіттям конкурсів, розваг, новими друзями, смачними стравами, купанням у Десні. 

Прощатися і роз’їжджатися додому ніхто не хотів, однак час так швидко спливає. На закритті табірної зміни вихованці «Карасика» продемонстрували всі свої вміння у танцях та співах, дякували вожатим та всім дорослим, хто потурбувався про те, щоб їх відпочинок став змістовним і цікавим. « Ми хочемо приїхати до цього табору і наступного літа, – говорили діти, – нам тут дуже сподобалося». 

Відкриття дитячого оздоровчого табору на території нашого району дало можливість організувати відпочинок 41 дитині та допомогло дітям цікаво провести своє дозвілля. 

Валентина ТИМОШЕНКО, 
начальник служби у справах дітей та 
сім’ї Вишгородської райдержадміністрації 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 711 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus