Головна » 2014 » Січень » 18 » Вечори поблизу Вищої Дубечні
11:41
Вечори поблизу Вищої Дубечні
Про те, що у Вищій Дубечні живуть щирі та гостинні люди, знають усі в окрузі, а про те, як вони бережуть традиції і вміють достойно відзначати свята – в усьому районі.

Цього року до проведення Різдва готувалися всім селом. Тож і результат перевершив усі сподівання – у клубі яблуку не було де впасти. І не дивно, бо подивитись на виступ доморощених артистів прийшли всі односельчани, та ще й гостей із сусідніх сіл запросили.

Цього разу увазі громади запропонували виставу-мюзикл «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Слізьми наповнювалися очі глядачів від гордості, коли на сцену з танцювальними номерами виходили наші діти (художній керівник танцювального колективу, заслужений артист України Віктор Іванус) та від сміху, коли виходили «дяк Осип Никифорович» у виконанні Володимира Бровка, Алла Березинець зіграла Солоху, у ролі чорта – Ярослав Дума. Свахами  були Валентина Заремба, Валентина Максимова, Оксана Березинець, кумів зіграли Валерій Бендик та Микола Дьячок. Головні герої «жили на сцені» у виконанні Віталіни Леоненко та Віктора Городнього. І, як завжди, окрасою новорічного дійства став виступ улюбленого мистецького колективу – вищедубечанського народного аматорського хору «Деснянські зорі» під орудою художнього керівника Віталія Бондаренка. Ще й зараз обговорюють виставу наші односельчани, сміються та переказують фрази, які вже стали крилатими. Величезне задоволення отримали усі глядачі.


Щира подяка тим, хто брав участь в організації свята. А всім жителям Вишгородщини ми бажаємо веселого настрою, процвітання та Божої благодаті. Хай Новий рік й  Різдво Христове подарують казкові дні, розбудять приспані надії, засіють Вас теплом і щастям!

Громада Вищої Дубечні
Переглядів: 527 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus