Головна » 2014 » Травень » 24 » Усі малята люблять цирк
10:46
Усі малята люблять цирк
Хто в дитинстві не захоплювався цирком? Не стежив, затамувавши подих, за рухами фокусника-ілюзіоніста? Не дивувався карколомним польотом еквілібристів під куполом цирку? Але бути глядачем – це одне, а от спробувати себе в ролі циркового артиста – звісно інше. Тому і радощів цього дня у вихованців Демидівського ДНЗЦРД «Орлятко» було через край! 
 
Спортивний зал дитсадка перетворився на циркову арену. Звуки маршу – і перед зачарованими очима дітей парадом-аллє  проходять усі учасники циркового шоу. З нетерпінням малюки чекали появи дресирувальників з їх підопічними – веселими тигренятами, слухняними конячками (дівчатками старших груп, які майстерно виконали пластично-гімнастичні композиції), кумедних ведмежат з дресирувальницею (діти молодшої групи із спортивним танцем під запис пісні «Гумі бір»). Порадували своїми досягненнями і демидівські силачі – хлопці старших груп, які, наче пір’їнками перекидалися «здоровенними» гирями, граючись, піднімали «важелезні» штанги (нехай пластикові, але хто ж про це здогадався?). А потім діти середніх груп, які були глядачами, перетворилися на учасників циркового шоу – цілий зоопарк висипав на сцену з композицією ритмічної гімнастики. А цікаві ігри, естафети на конях, веселі фізкультурники! А на завершення свята на дітей чекав фітобар. 
 
Адміністрація дитсадка заздалегідь подбала, щоб учасники свята були забезпечені всім необхідним – спортивним інвентарем, яскравими костюмами, атрибутами і, звичайно ж, солодкими сюрпризами! Увесь час на арені знаходився веселий клоун Шурик – ведучий, він же – фокусник, він же (вірніше вона) – інструктор з фізкультури. Свято закінчилося веселою дискотекою.
 
Закінчилася вистава
Веселилися на славу,
Завітайте ще сюди,
Будем раді вам завжди!
 
Інна ГАЛЬЧИНА,
музичний керівник ДНЗЦРД «Орлятко» Демидівської с/р
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 511 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus