Головна » 2013 » Грудень » 2 » Угода з ЄС може бути підписана у березні 2014 року
11:44
Угода з ЄС може бути підписана у березні 2014 року
Радник Президента України Андрій Гончарук 

Найближчою можливістю підписати Угоду про асоціацію стане саміт Україна - ЄС, який заплановано на березень 2014 року. 

Про це повідомив радник Президента України Андрій Гончарук, повідомляє прес-служба Глави держави. 

«Найближчою можливістю буде Саміт Україна - ЄС, запланований на початок березня 2014 року», - сказав він. 

Гончарук висловив сподівання, що спільна робоча група до цього часу встигне опрацювати всі суперечливі питання, через які було відкладено підписання угоди. 

Прес-служба КМДА припинила роботу 

Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату Київміськдержадміністрації тимчасово заблоковане через захоплення приміщень мерії учасниками акції на підтримку євроінтеграції. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА. 

"Попри обіцянки штурмовиків адмінбудівлі КМДА не проникати в робочі кабінети держслужбовців, протестувальники виламали двері до кабінету прес-служби КМДА. З кабінету вилучені меблі, комп'ютери та оргтехніка. Все це блокує роботу прес-служби у складі управління, а також відділу доступу до публічної інформації", - зазначили в прес- службі. 

Таким чином, усі запити від засобів масової інформації та запити на публічну інформацію, що були надіслані на офіційні електронні адреси acred@kma.gov.ua, zapyt@kma.gov.ua після завершення робочого дня у п’ятницю, 29 листопада, не будуть отримані та зареєстровані до відновлення техніки та доступу до поштового серверу, додали у КМДА. Телефони управління також тимчасово не працюють. 

У прес-службі також підкреслили, що намагатимуться і надалі інформувати представників ЗМІ про роботу КМДА та її структурних підрозділів за допомогою розсилки прес-релізів та новин на офіційному веб-порталі kievcity.gov.ua. Наразі продовжує працювати пошта uizdpi@kievcity.gov.ua. З будь-яких питань журналісти можуть звернутися за номером телефону 067-242-37-22. 

Президія Ради Криму називає події в Києві «політичною виставою» 

Президія Верховної Ради АРК вважає події в Києві інспірованими політичними авантюристами. 

Про це йдеться у поширеному в неділю ввечері зверненні до жителів Криму президії Верховної Ради АРК, передає кореспондент Укрінформу. 

«Події останніх днів у Києві викликають серйозну тривогу за майбутнє нашої країни. Під загрозу поставлені політична та економічна стабільність в державі, її цілісність і самі основи конституційного ладу», - наголошується у зверненні. 

На думку Президії ВР Криму, події, що відбуваються в Києві, були заздалегідь сплановані та чітко організовані. 

У зверненні також підкреслюється: «Ми всі є свідками чергової політичної вистави, режисери якої маніпулюють свідомістю мас». 

Як вже повідомляло агентство, у понеділок 2 грудня, кримський парламент збереться на позачергову сесію для обговорення загострення політичної ситуації в державі. Буде прийнято також і звернення до Президента України. 

За медичною допомогою звернулися 165 учасників акції на Майдані 

За минулу добу до бригад невідкладної медичної допомоги звернулося 165 травмованих осіб. 

Про це повідомилм у Департаменті охорони здоров’я КМДА. 

"За минулу добу (1 грудня) станом на 24:00 до лікарів бригад невідкладної медичної допомоги звернулися 165 травмованих учасників акцій протесту, що відбуваються у центрі столиці. З них госпіталізовано 109 осіб", - говориться у повідомленні. 

Інформацію щодо стану госпіталізованих їх близькі та рідні можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії: 15-03. 

У Верховній раді обговорять ситуацію на Майдані 

Голови парламентських фракцій розглянуть у понеділок у Верховній Раді інцидент на Майдані Незалежності 30 листопада, коли бійці "Беркута" побили учасників акції протесту. 

Про це повідомив спікер Володимир Рибак. 

"Ми розглянемо ці події на погоджувальній раді в Раді 2 грудня", - сказав голова ВР, якого цитує НБН. 

Нагадаємо, вночі 30 листопада співробітники "Беркута" зробили розгін прихильників євроінтеграції, які знаходяться на Майдані Незалежності в Києві. 

На мітинг у центрі Києва 1 грудня зібралося понад 200 тис. чоловік. Мітингуючі захопили будинок Київської міської ради і Будинок профспілок. 

Мітингувальники оточили Кабмін 

Кількасот учасників акції на підтримку євроінтеграції оточили Будинок уряду. В той же час до Кабміну вулицею Грушевського рухається колона мітингувальників з Майдану Незалежності. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Кабмін з усіх боків оточений правоохоронцями. Загони міліції розташувалися також у Маріїнському парку. 

Рух вулицями Інститутською та Грушевського залишається обмеженим. Наразі мітингувальники поводяться спокійно. За матеріалами «Укрінформу»
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus