Головна » 2014 » Січень » 25 » У Щедрий вечір – від щедрих душ
11:41
У Щедрий вечір – від щедрих душ
Кожного року християни всього світу святкують Різдво – свято народження Ісуса Христа. Головним у цьому святкуванні є пам’ять про Божого сина, який віддав життя за наші гріхи і навчав людей любити і допомагати ближнім. 

Сповідуючи давні християнські традиції, історико-краєзнавчий клуб «Легіон» організував благодійну акцію «Щедрий вечір». 13 січня легіонери щедруючи пройшли по Литвинівці та Лісовичах, закликаючи допомогти у Щедрий вечір тим, хто потребує нашої допомоги, відділенню дитячої онкології Національного інституту раку.

Гарними щедрівками та вертепом пройшли діти по оселях, сповіщаючи про велику радість, народження Ісуса. Зібрані немалі кошти, а це 2600 гривень, легіонери передали у благодійну організацію «Фонд допомоги онкохворим дітям «КРАБ»». Дуже приємно, що завдяки спільній роботі легіонерів та громад Литвинівки та Лісовичів зроблено дуже важливу й добру справу.  Як зазначили організатори, такі благодійні акції стануть постійними у наших селах, ми спільно зможемо допомогти тим, хто справді потребує підтримки. Завдяки таким акціям як «Щедрий вечір» молоде покоління долучається до благодійництва і  розвивається духовно. 

Андрій СОЛОГУБ, 
керівник історико-краєзнавчого клубу «Легіон»
Переглядів: 418 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus