Головна » 2014 » Жовтень » 23 » У Нових Петрівцях – новий стадіон!
11:12
У Нових Петрівцях – новий стадіон!
На днях у Новопетрівській загальноосвітній школі №2 відбулось справж­нє свято, приурочене відкриттю нового футбольного стадіону, побудованого за сприяння народого депутата України Ярослава Москаленка. На святі виступали разом зі школярами ЗОШ №2 і учні Новопетрівської школи мистецтв.
 
Зібралось багато гостей. Найбільше, звичайно, раділи учні школи, адже відтепер їхні уроки фізкультури проходитимуть на цьому стадіоні. З нагоди свята гості подарували школярам необхідну для футболу ігрову форму від сільського голови Радіона Старенького та директора ФК «Межигір’я» Р. Буков­ського, футбольні м’ячі від депутата Київської обласної ради Олександра Приходька та директора ФК «Діназ» Василя Наливайка, тренувальні фішки та манішки від голови комісії підприємців села О. Ляха.
 
Сам стадіон, огороджений сіткою заввишки від 4 до 10 метрів, має штучний газон та освітлення, що дозволяє проводити на ньому футбольні матчі за будь-якої пори року та часу доби.
 
Напередодні учні пофарбували шкільний паркан у національні кольори. Гарно підготувалися і до зустрічі гостей – разом з батьками вони наварили вареників, напекли млинців, печива та інших ласощів. Кошти, зібрані з продажу солодощів, підуть на потреби новопетрівських військових, які беруть участь в антитерористичній операції. Сільська рада разом з приватним підприємцем Ю. Тарановим організували частування кашею та чаєм.
 
А головною подією відкриття стадіону став футбольний матч ветеранів ФК «Межигір’я» та ветеранів київського «Динамо». За «Межигір’я», до слова, грали і ветерани колишнього ФК «Ватутінець», тобто всі, хто в різні роки грав за команди нашого села.
 
Назвемо усіх учасників цього матчу.
 
ФК «Межигір’я»: Олексій Пальчик, Роман Третяк, Олександр Лях, Василь Стеблівський, Сергій Каймачніков, Олег Могильний, Микола Король, Сергій Зайченко, Олександр Костюченко, Олександр Мартиненко, Віталій Буланий, Віталій Козир, Олександр Пєдяш, Ігор Негоденко, Тарас Стеблівський, Андрій Духота, Максим Калінкін, Анатолій Левинець. Тренер: Валерій Сивашенко.
 
ФК «Динамо»: Владислав Ващук, Володимир Трошкін, Андрій Несмачний, Олексій Михайличенко, Артем Яшкін, Іван Яремчук, Олег Венглинський, Віктор Насташевський, Василь Кардаш, Павло Шкапенко, Віктор Чанов, Віталій Косовський. Тренер: Андрій Біба
 
У ході матчу новопетрівчани вигравали 2:0, але матч закінчився, як і належить подібним заходам, дружньою нічиєю 3:3. До слова, перший м’яч на новому стадіону забив Олександр Мартиненко. За нашу команду також відзначились Сергій Каймачніков та Ігор Негоденко. У динамівців голи забили Олексій Михайличенко, Олег Венглинський та Іван Яремчук.
 
Найкращими гравцями в обох командах було визначено Миколу Короля та Олексія Михайличенка, які отримали нагороди від сільського голови Радіона Старенького та депутата Київської обласної ради Олександра Приходька.
 
Серед вболівальників проводився конкурс на результат матчу, переможцем якого став Сергій Мухоїд – він отримав приз від футбольного клубу «Динамо»: футболку з автографами футболістів команди.
 
Отже, свято вдалось на славу, а всі учасники та гості заходу отримали велике задоволення.
 
Від імені громади нашого села дякуємо всім, хто брав участь в організації будівництва стадіону. Знову ж таки народному депутату ЯрославуМоскаленку, депутату Київської обласної ради Олександру Приходьку, в.о. голови Вишгородської РДА Вячеславу Савенку, сільській раді, сільському голові Радіону Старенькому, заступнику М. Дикуну та директору НККП І. Бурмі, директору школи Н. Клебан та вчителю з фізичного виховання С. Бойко, приватному підприємцю М. Ковалю, який забезпечив будівництво щебеневої подушки, колективу ТОВ «Євроспортаренабуд», які протягом майже чотирьох місяців працювали над будівництвом паркану, монтажем поля та освітленням, працівникам ПП «Автомагістраль», які поклали асфальт по вулиці Комарова та прилеглій території до стадіону. Окрема подяка Г. Ільченко та А. Порязєвій за те, що погодились віддати під стадіон необхідні квадратні метри своїх городів.
 
Юлія МАКУХА, Нові Петрівці
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 1191 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus