Головна » 2014 » Травень » 31 » У Гаврилівській «Веселці» – випускний бал
10:44
У Гаврилівській «Веселці» – випускний бал
В останні травневі дні до дитсадочка «Веселка» весняно усміхнені, святково одягнені поспішають  вихованці старших груп «Віночок» і «Сонечко» та їхні мами й тата, бабусі з дідусями , хрещені батьки та запрошені гості, адже сьогодні у них перший випускний бал!
 
Усі мешканці Гаврилівки  знають, що музкерівник Мирна Юлія Володимирівна зробить зі свята справжнє шоу, про яке  будуть розповідати в усьому селі ще довго. І гостей завітало на свято чимало. Це сільський голова Бондаренко Олег Анатолійович, директор Гаврилівської  школи Марченко Віра Дмитрівна, директор Синяківської школи Самойленко Марина Сергіївна, перші вчителі малят Пономар Галина Іванівна та Романченко Валентина Олексіївна, директор БК «Поліський» Гисяк  Мар’ян Богданович, начальник ЖКХ Гайдук Олег Олександрович та ін.
 
«Увага, увага!» – лунають фанфари, звучить гімн дитсадочка:
 
«Веселка», «Веселка» – любий дитсадочок. 
Дітворі маленькій ти, як рідний дім.
«Веселка», «Веселка» – чарівний куточок. 
І у нім щасливо нам живеться всім!
 
Парами до святково прикрашеної зали  заходять наші любі маленькі випускники. Вихователі Вільчинська Жанна Анатоліївна та Ліхтанська  Наталія Анатоліївна урочисто, як справжніх зірок, виголошують їхні імена, усі присутні в залі зустрічають малят бурхливими оплесками.
 
Діти виконують святкову композицію, пісню «Бал випускний», проголошують оду дитсадку:
 
Чому він зветься так – садок?
Немає в нім дерев, квіток, 
Ні дубків, ні горобинки –
Є Сергійки і Маринки.
Ми ж усі не квіточки, 
А звичайні діточки.
Це наче клумба для діток, 
Тому і зветься – дитсадок!
Тут проводились заняття, 
Весело співали, грались.
Тут ми пізнавали світ
І провели немало літ!
Ти для нас був рідний, любий, 
Ти виховував, навчав,
Піклувався і голубив,
Лікував, оберігав.
 
І звучить пісня про наш дитсадок «Веселка»(музику і слова написала муз-керівник  Юлія Володимирівна).
 
Ведучі свята запитують: « А пам’ятаєте, як ви у дитсадочок тільки прийшли?»
 
Діти: «Та де прийшли – нас у колясках  привезли!»
 
І як нагадування, якими вони були, забігають малюки з групи «Казочка» вітають випускників, танцюють разом з ними. Випускники дарують малятам іграшки і наказують їм добре себе поводити, бути слухняними.
 
Діти: «У нас в усіх є мрія.  Ми дуже хочемо зустріти Синю пташку щастя і надії. Кажуть, що вона допомагає здійснити бажання, а ми ж у школу ідемо в 1 клас і бажань у нас дуже багато. Ви знаєте, де її знайти?»
 
А яке ж свято без сюрпризних моментів, казкових сюжетів! На допомогу в пошуках Синього птаха щастя завітав Астроном  із зірочками, які подарували чарівний танець з вуаллю.  Зі сміхом зустріли діти приватного детектива-Пустомелю Торохтьолкіна (виконавець ролі вихователь Шубка Ніна Віталіївна), який теж хотів допомогти в пошуках Синього птаха щастя, однак на його підступні  умови діти не погодились.
 
Після довгих і наполегливих пошуків, під час таночку «Дружба» несподівано приєднується до танцю Синій птах щастя(виконавець  ролі – вихователь Осипенко Інна Володимирівна), птах запевнив дітей, що виконає всі бажання, але  малята повинні бути чесними,  доброзичливими, старанними, відповідальними, добрими дітьми і вирости хорошими людьми, які можуть завжди прийти на допомогу. І от справжнє диво – Синій птах виконав бажання дітей і познайомив їх із першими вчителями  та директорами шкіл. Потрібно б було бачити в цю мить малят: як вони з завмиранням серця слухали своїх вчителів та директорів шкіл! 
 
Покотилися сльозинки у мам та бабусь, адже такий був зворушливий останній вальс прощання зі своїми вихователями та помічниками вихователів(Фесечко Ірина Борисівна та Самунь Світлана Аркадіївна).
 
Випускники подякували всім працівникам дитсадка за ласку, турботу, подарували пісні, танці з великим українським віночком, з квітами на обручах,  усім працівникам подарували квіти.  А потім випускників  вітали найдорожчі для них люди – їхні батьки,  пов’язали на них випускні стрічки та  для дитсадочка подарували набір посуди.
 
Завідуюча ДНЗ(ЯС)КТ «Веселка» Розмаїта Наталія Михайлівна теж привітала малят, побажала їм бути розумними, дружніми, слухняними, добре навчатися та ще й вручила їм  перші в їхньому житті «дипломи» про закінчення ДНЗ. Під веселу музику і бурхливі оплески свято закінчилося.
 
Н.О. Якубчик,
методист ДНЗ(ЯС)КТ «Веселка»
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 959 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus