Головна » 2014 » Січень » 4 » У чарівній країні казок
12:52
У чарівній країні казок
Новий рік – це мабуть найулюб­леніше свято всіх дітей. У цей день кожен сподівається на якесь маленьке диво, здійснення мрії, а, може, чарівний подарунок.  Таким веселим і радісним подарунком стало свято Нового року для маленьких глібівчан. 

У святково прибраній залі Глібівського будинку культури, біля яскравої красуні ялинки кружляли тендітні сніжинки, чарівні феї, казковий Чебурашка, тупотуни-сніговики, а веселий пірат та сміливий індіанець слідкували, щоб усім було весело та радісно. Наші маленькі артисти своїми піснями, танцями, теплом своїх сердець розтопили крижаний холод самої Снігової Королеви, і Дід Мороз та Снігуронька завітали на  свято новорічної ялинки. Наймолодші школярики та дошкільнятка були в захваті від цього чарівного дійства. Веселі конкурси, хороводи, новорічні пісні та вірші, іграшки та солодкі призи підготувала для дітлахів наш шкільний організатор Лідія Ріпик. І навіть ми, батьки, забули на деякий час, що ми вже дорослі і поринули у чарівну країну мрій, країну казок. Неможливо бути байдужим, дивлячись у радісні дитячі оченята, від атмосфери чарівності, яку створив завідуючий будинком культури Віктор Пустовий. 

Солодкими смачними подарунками привітали маленьких школярів та дошкільнят, наш завжди уважний куратор Олексій Рачинський, голова Глібівської сільської ради Микола Ворон та його добрі помічниці Світлана Денисова і Ніна Ріпик. 

Дякуємо за турботу, душевне тепло, святковий настрій і віру в чудеса.

Батьки учнів початкових класів
Глібівської ЗОШ
Переглядів: 419 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus