Головна » 2013 » Грудень » 1 » У Броварах розпочали будівництво дитячого садочка
15:49
У Броварах розпочали будівництво дитячого садочка
Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь в урочистому закладанні наріжного каменю під будівництво нового дитячого садка у Броварах.
 
- Сьогоднішня подія є свідченням сприятливого інвестиційного клімату в регіоні. Це є прикладом ефективної співпраці між владою і бізнесом. Завдяки реалізації програми «Україна для людей» на Київщині виконуються доручення Президента України щодо соціально-економічного розвитку території, – зазначив Анатолій Присяжнюк. - Ми й надалі продовжуємо будувати нові дитсадки, дошкільні та позашкільні заклади освіти. Бровари – не виняток. Сьогодні ми присутні ще на одному такому об’єкті, де розпочато будівництво. 

Це будівництво першого дошкільного закладу з чотирьох, які плануються збудувати у новому масиві «Лісовий квартал». Дитячий садочок розрахований на 6 груп, де зможуть навчатися 120 дітей. У сучасній будівлі будуть просторі й добре освітлені ігрові та спальні кімнати, зали для спортивно-хореографічних та дитячих вистав. 

- Виконуючи доручення Глави держави, разом із житловим будівництвом, розширенням мережі сфери обслуговування населення, будівництвом підприємств малого і середнього бізнесу, ми розбудовуємо соціальну інфраструктуру у Броварах. Розпочато будівництво нового приміщення для Будинку дитячої та юнацької творчості, у планах – зведення нової школи. Ці завдання будуть реалізовуватися у нашому місті і надалі, - відзначив міськийголова Ігор Сапожко. 

В свою чергу, генеральний директор будівельної компанії та інвестор даного будівництва запевнили, що майбутній дитсадок у новому мікрорайоні «Лісовий квартал» буде одним із кращих в Україні. 

Освячення наріжного каменю будівництва провів настоятель храму апостолів Петра і Павла Олександр Левчук. 

Під час робочого візиту до міста губернатор Київщини ознайомився із завершальним етапом реконструкції плавального басейну «Купава», який у грудні місяці відкриє двері для своїх спортсменів. 

- Упродовж наступного місяця ми плануємо відкривати після капітального ремонту сучасний плавальний басейн «Купава». Дуже добре, що завдяки спільній співпраці міської влади та бізнесових структур сьогодні у Броварах реалізуються подібні інвестиційні проекти.
Переглядів: 380 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus