Головна » 2014 » Лютий » 1 » Тріумф команди «Віраж»
11:23
Тріумф команди «Віраж»
Закінчився чемпіонат Вишгородського району з футзалу серед організацій, підприємств та установ, у якому взяло участь 12 колективів. Турнір розпочався ще в грудні 2013 року, а закінчився у січні 2014-го.

Нагадаю, що сенсаційно та непередбачено закінчилися півфінальні матчі, за підсумками яких у вирішальному матчі зустрілися команди «КДЮСШ» та «Віраж».  

І молоді завзяті хлопці з команди «КДЮСШ» будь-що хотіли перемогти та отримати почесний трофей. Але, як то кажуть в таких випадках, не вистачило досвіду. Юні футзалісти, м’яко кажучи, перегоріли і не змогли продемонструвати свої кращі якості. Команда «Віраж» із перших хвилин захопила ініціативу і не віддала її до кінця матчу. Підсумковий рахунок 5:3 – кубок у дружнього колективу «Віраж». Але будемо об’єктивними і визнаємо, що друге місце для юної команди «КДЮСШ»  – це безперечно успіх, ми віримо, що у них ще все попереду. Почесне третє місце і бронзові медалі турніру вдруге поспіль отримала команда «Інделек». 

Слід відзначити, що на урочистій церемонії нагородження комітет з проведення змагань визначив кращих гравців та тренерів турніру. Ними стали: два кращі тренери – Олексій Щербина («Віраж») та Роберт  Акопов («КДЮСШ»). Кращий воротар – Ярослав Терещук («КДЮСШ»), кращий захисник – Ярослав Безмалий («Інделек») і кращий нападник – Олексій Писаренко («Віраж»).  

Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
фото Андрія МАКСИМОВА
Переглядів: 367 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus