Головна » 2015 » Лютий » 21 » Ти в моєму серці, Україно!
11:18
Ти в моєму серці, Україно!
Стежина в ріднім краї… Небо єдиної в світі Батьківщини. У кожного вони свої, неповторні, але однаково дорогі.  Наша земля – Україна. Любити її – це значить кожним своїм вчинком, кожним помислом вірно служити їй. Мало говорити, що ти патріот – треба патріотом бути.
 
Уже стало традицією проводити в нашій школі заходи, що сприяють вихованню патріотизму, любові до Батьківщини та народу, формуванню національної самосвідомості.
 
4-5 лютого в актовій залі Демидівської спеціалізованої школи відбувся заключний етап загальношкільної творчої  експедиції «Ти в моєму серці…», що тривала протягом близько двох тижнів.
 
На урочистій лінійці, присвяченій Дню Соборності України, члени президентської ради дитячої держави «Добродея» запропонували розпочати таку експедицію. Кожен класний колектив мав якнайкраще себе презентувати.  І закипіла робота: виготовляли фотоколажі «Моя рідна країна», вивчали вірші та пісні про Україну, готували презентації. Так минав день за днем шкільного життя. І ось настав довгоочікуваний заключний етап. У шкільній бібліотеці була представлена книжкова поличка «Моя Україна», у фойє милувала очі виставка фотоколажів про Україну, про школу. Кожен клас підійшов до роботи по-різному. Фантазії не було меж. І можна було лише дивуватися  творчості юних майстрів.
 
А впродовж двох наступних днів  усі класні колективи з першого по одинадцятий клас  стали учасниками мистецького фестивалю «Ти в моєму серці». Присутні, затамувавши подих, завмирали під зливою дивовижних, чаруючих звуків пісень. А ще учасники демонстрували власні презентації, наповнені хвилюючими кадрами із життя сучасної України та вражали присутніх своїм мистецтвом декламування. 
 
Проведена експедиція  залишиться доб­рою згадкою в душах кожного демидівського школяра – маленького патріота, який щиро любить рідну Україну.
 
Переймаючись сьогоденням України, ми намагаємось не стояти осторонь подій. Від душі йде все те, що ми робимо. Так було і цього разу.
 
Ірина РОМАНОВА,
педагог-організатор Демидівської спеціалізованої школи
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 971 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus