Головна » 2014 » Квітень » 12 » «Тато, мама і я – спортивна сім’я»
10:30
«Тато, мама і я – спортивна сім’я»
Коли дитина навіть у вихідні дні запитує, коли ми підемо у садок – це напевно найкращий коментар і доказ того, що дитині там добре. Діти люблять свій дошкільний заклад! А батьки завжди можуть розраховувати на добру пораду та підтримку від його колективу.
 
Як і для кожних відповідальних батьків, здоров’я і освіта дітей – завдання пріоритетне. Адже вдома вільного часу часто не вистачає і тому вкрай важливо, в якому середовищі будуть рости і розвиватися наші діти. Ми вважаємо – нам дуже пощастило. За допомогою професійного колективу дошкільного навчального закладу «Лелеченя» вдається вирішувати багато завдань. Уважне та відповідальне ставлення, індивідуальний підхід до дитини, створення належних умов для її фізичного розвитку і – результат перевершує сподівання.
 
Нещодавно у старших группах «Теремок» і «Колобок» відбулися спортивні змагання під гаслом  «Тато, мама і я – спортивна сім’я». У веселих естафетах брали участь діти зі своїми батьками, які також були членами дитячих команд. Емоції вирували! Адже кожен з батьків поринув у дитинство і в той же час намагався показати свої фізичні якості і підготовку – бути прикладом для дітей. Залюбки разом із дітьми ми брали участь у спортивних змаганнях, мірялися силою рук, перетягували канат, показували ерудицію у спортивній вікторині. За підсумками змагання команди були нагороджені «медалями», а завідувачка ДНЗ Г. Верес подякувала батькам за плідну співпрацю і підтримку, а також подарувала хліб-сіль як символ добра і достатку на столі кожної родини. Велике спасибі нашому інструктору з фізичного виховання Р. Малаєву, музичному керівнику І. Довголап, вихователям груп за подароване свято, яке надовго залишиться в пам’яті дітей і батьків. 
 
Від імені батьків
Максим та Наталія ГАРНАГА
Переглядів: 429 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus