Головна » 2013 » Грудень » 21 » Свято віри і надії
12:07
Свято віри і надії
19 грудня Президент України Віктор Янукович відвідав районний дитячий будинок «Любисток» у селі Нові Петрівці. Глава держави поспілкувався з вихованцями та директором закладу Миколою Жаданом. Президент поцікавився умовами виховання та проживання дітей, їхніми потребами та планами щодо поліпшення умов та подальшого розвитку «Любистка».

Як розповів Микола Жадан, у дітей є все необхідне для отримання якісної освіти та підготовки до отримання професії. За його словами, у найближчих планах – повне забезпечення закладу комп’ютерним обладнанням.
Президент пообіцяв надати підтримку і, як перший крок, – подарував дитячому будинку мультимедійне обладнання. Віктор Янукович також поцікавився, чи всі діти забезпечені планшетами і пообіцяв вихованцям подарувати їх.

Діти привітали главу держави зі святом Святого Миколая святковою піснею. Разом із Віктором Януковичем вони запалили вогні на ялинці біля дитячого будинку. «Зі святом віри і надії. Головне – віри у власні сили, а я буду допомагати», – сказав Президент. Глава держави також вручив подарункові набори кожному вихованцю.

Разом із Президентом України заклад відвідали голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, народний депутат України Ярослав Москаленко, голова Вишгородської РДА Олександр Приходько, міністр освіти і науки Дмитро Табачник, міністр соціальної політики Наталія Королевська, Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко, 

Анатолій Присяжнюк, у свою чергу, розповів про плани розвитку мережі дитячих закладів у селищі. Найближчим часом у Нових Петрівцях заплановано будівництво нового дошкільного навчального закладу. Президент пообіцяв надати підтримку таким планам місцевої влади.
Переглядів: 573 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus