Головна » 2013 » Листопад » 23 » Свято у «Країні творчості»
11:52
Свято у «Країні творчості»
Районне дитяче свято «Країна творчості» відбулося 20 листопада у районному будинку культури «Енергетик». Захід проходив у рамках оголошеного ЮНЕСКО міжнародного Дня дитини і Року дитячої творчості в Україні, демонструючи широку мережу позашкільних навчальних закладів Вишгородського району.

Цю чудову виставу відкрила група барабанщиць ансамблю «Рум’янок» Вишгородського районного центру творчості «Дивосвіт» під керівництвом Олени Могиль. Перед глядачами також виступили інші численні дитячі художні колективи, серед яких зразковий ансамбль «Пролісок» Новопетрівської школи мистецтв під керівництвом Віктора Івануса та найкращі районні хореографічні та вокальні колективи Вишгородщини. 

З нагоди Року дитячої творчості і за плідну виховну та творчу роботу, згідно з дорученням райдержадміністрації, районної та міської рад, Почесними грамотами, Подяками та цінними подарунками нагороджені окремі вокально-інструментальні ансамблі, керівники та художні керівники районних хорових і танцювальних колективів. Під оплески присутніх нагороди вручила заступник голови районної держадміністрації Валентина Духота, яка зазначила, що соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» набувають все більшої підтримки в державі. Свідченням цього є широка мережа позашкільних закладів, у гуртках та творчих колективах яких  виховуються молоді таланти. 

Задоволені і щиро вдячні глядачі, серед яких батьки майбутніх зірок вітчизняної естради, викладачі з захопленням вітали виступи молодих артистів підбадьорюючи їх гучними оплесками. 

Інф. «Слова»
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 461 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus