Головна » 2013 » Листопад » 2 » Свято соціальної сфери
16:42
Свято соціальної сфери
01 листопада у приміщенні РБК «Енергетик» відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України. 

Участь в урочистостях взяли голова Вишгородської райдержадміністрації О.Приходько, заступник голови районної ради О.Глущенко, заступники голови райдержадміністрації В.Духота та Т.Овчиннікова, представники депутатського корпусу районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного територіального центру соціального обслуговування, районної організації Товариства Червоного Хреста України, фахівці з соціальної роботи, соціальні працівники територіального центру обслуговування населення, громадськість, ЗМІ. 

Працівників соціальної сфери з їх професійним святом привітав О.Приходько, який зазначив, що це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту. 

— Це свято всіх тих, чия діяльність сповнена гуманізму, милосердя і тепла. Завдяки спільним зусиллям фахівців із соціальної роботи, соціальних працівників територіального центру соціального обслуговування населення та громади вдосконалюється робота з надання соціальних послуг мешканцям району, які опинились у складних життєвих обставинах, завдяки чому вдається надавати соціальні послуги якомога більшій кількості населення. Особлива ж увага керівництва району, працівників соціальної сфери, як завжди — ветеранам. Виконання у Вишгородському районі завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни – одним з найважливіших напрямів роботи діючої влади, - зазначив голова райдержадміністрації О.Приходько. 

Під час урочистостей з нагоди Дня працівників соціальної сфери, з метою підтримки ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики, враховуючи їх особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики в районі, за гуманізм і милосердя Грамотами та Подяками Вишгородської райдержадміністрації та районної ради відзначено понад тридцять найкращих працівників соціальної сфери. 

Директора Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування Н.Рудько присутні привітали з присвоєнням звання Заслуженого працівника соціальної сфери. 

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт за участю Заслуженого артиста України А.Гнатюка та народної артистки України Н.Бучинської.
Переглядів: 497 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus