Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Свято мистецтва і благодійництва
10:54
Свято мистецтва і благодійництва
27-28 вересня у Києві відбувся І Міжнародний  благодійний телевізійний дитячий фестиваль-конкурс мистецтв  «Euro music dance», що проходив за підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Києва та Київської міської ради. До столиці  завітали дитячі  колективи з Білорусі, Вірменії та різних куточків України.
 
Виступи конкурсантів  оцінювало  компетентне  журі, у складі якого були Ніна Матвієнко, Володимир Бистряков, Злата Огнєвич та інші.
 
Одним із найяскравіших колективів конкурсу було визнано студію хореографічних мініатюр «Пролісок» Димерського відділення Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт», керівник Олександра Нетикша.
 
Юні вихованці студії увійшли до Гранд-фіналу фестивалю та здобули  нагороди: лауреатом  першої премії фестивалю стала композиція «Весела перерва», композиція «Нескучний галоп»  молодшої  групи – лауреатом  другої премії, а старша група колективу здобула звання  лауреатів третьої премії з композицією «Аве Марія».
 
Уже не вперше вихованці студії хореографічних  мініатюр «Пролісок» здобувають перемоги на конкурсах – і цьому передує копітка праця юних танцюристів та керівника колективу. Олександра  Нетикша зав­жди вирізняється творчим підходом до роботи, креативними ідеями у постановці хореографічних композицій, які  виконані у формі естрадних мініатюр.
 
Перемога у конкурсі – це завжди результат спільної праці дітей, керівника студії  та дружнього батьківського колективу, який  надає моральну  підтримку та фінансову допомогу.
 
Тож побажаємо  юним  вихованцям «Проліска» та їхньому керівникові, Олександрі Олександрівні, натхнення і творчих злетів, що поведуть їх до нових звершень та перемог!
 
Яніна КУЛИНЯК,
культорганізатор Димерського відділення ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт»
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 737 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus