Головна » 2013 » Листопад » 23 » Свято «королеви спорту»
11:11
Свято «королеви спорту»
У Броварах розпочався новий зимовий легкоатлетичний сезон.  Відрізняється він тим, що змагання проходять у приміщенні. 16 листопада тут зібралися команди легкоатлетів усіх ДЮСШ з усіх районів Київської області. 

Протягом шести годин манеж нагадував мурашник, і від цього раділо серце. Адже легка атлетика на Київщині є, і вона процвітає, і є люди, які люблять і шанують цей прекрасний вид спорту, а свою любов і свою майстерність вони вміло передають вихованцям.

На бігових доріжках, стрибкових секторах та секторі штовхальників ядра було цікаво, напружено та безкомпромісно, а іноді навіть драматично. Легкоатлетична команда Вишгородської районної КДЮСШ також мала можливість приймати участь у цьому святі «королеви спорту». І хоча, з об’єктивних причин, наша команда була не в найсильнішому  складі, вона гідно виступила в цих змаганнях, показавши доволі високі результати.

У загальнокомандному заліку нас обійшли лише команди з міст Біла Церква та Бровари. Особливо хочеться відзначити спортсменів: Михайла Вихренка – друге місце з бігу на 1000 та 2000 метрів, Дмитра Антифеєва – стрибки у висоту, Каріну Єрмоленко – біг на 600 метрів. Бігунів Яна Федоренка, Юрія Шеремета, Ольгу Кочеткову, Анну Демченко, Катерину Негелю – біг на 60 метрів.  У штовханні ядра відзначилися Марко Озеруга та Михайло  Олещенко.  

Хочеться подякувати керівництву КДЮСШ, яке завжди знаходить можливість відправити спортсменів на змагання.

Івіан КАРПИНА,
заступник директора з НВР Вишгородської районної КДЮСШ
Переглядів: 423 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus