Головна » 2014 » Січень » 18 » Створити лікарям усі умови для роботи
11:57
Створити лікарям усі умови для роботи
Позавчора голова райдержадміністрації Олександр Приходько урочисто передав ключі від новенького автомобіля медичної допомоги УАЗ-374159 головному лікарю Новопетрівської районної лікарні Олегу Лизуну. 

У заході взяли участь заступник голови РДА Валентина Духота,  головний лікар Вишгородської центральної районній лікарні Віктор Павленко, головний лікар районного центру ПМСД Олександр Подлесоцький, Новопетрівській сільський голова Радіон Старенький, новопетрівські медики. А незабаром медичний автопарк поповниться ще двома такими автомобілями для Димерської районної лікарні та Гаврилівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. 

– Зміни у галузі охорони здоров’я – це поліпшення якості та доступності медичної допомоги для пацієнта, а також створення належних умов роботи медичних працівників, – зазначив голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько. – Вишгородщина сьогодні має значні здобутки в цьому напрямі і гідно виглядає серед усіх регіонів Київщини. Я хочу подякувати медикам за їхню роботу, а також запевнити, що ті кроки з реформування медицини та модернізації країни, які започатковані Президентом України Віктором Януковичем, матимуть позитивну динаміку. Ми відчуваємо це не тільки у покращенні обладнання, отриманні нових автомобілів, але і в тому, що постійно відбувається підвищення соціальних стандартів життя, і медиків зокрема. Для надання медичної допомоги жителям Вишгородщини наш район закупив автомобілі медичної допомоги УАЗ-374159 за бюджетні кошти. 

Олег Лизун розповів, що сьогодні частково потреби лікарні задоволені, адже цей автомобіль дає змогу виїжджати лікарям до пацієнтів та за потреби доставляти їх до лікувальних закладів. А Віктор Павленко зазначив, що технічне оснащення медичних закладів району та ремонт приміщень лікарень і амбулаторій триває темпами, яких не було останні двадцять років та висловив сподівання на подальшу турботу про медицину з боку районної влади.

Інф. «Слова»
Переглядів: 438 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus