Головна » 2013 » Травень » 30 » Старт у доросле життя
11:29
Старт у доросле життя
Ось і пролунав останній шкільний дзвоник для випускників на Вишгородщині. Важко сказати, у кого було більше свято — в учнів, чи в учителів. Що важче — навчатися чи навчати? Адже те й інше потребують чималих душевних сил і прагнення до знань. 

Біля адміністративного будинку у Вишгороді відбувся святковий парад випускників. 

Звертаючись до випускників Ярослав Москаленко зауважив, що свято останнього дзвоника лишає позаду дитячу безтурботність. Попереду у вчорашніх школярів – вже інше, нове життя, своя дорога і своє призначення в ній. «Ви – молоді, сміливі, енергійні – робіть свої власні життєві і творчі відкриття. Упевнений, ваші особисті успіхи складуть основу успіху Київщини та всієї України», – наголосив народний депутат України. 

«Останній дзвоник – це подія державного значення, – зазначив голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько. – Виконання соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – наше майбутнє», ми щонайперше, пов’язуємо з розвитком освіти. Від того, яким увійде у виробничий, творчий процес молоде покоління, вирішальною мірою залежатиме доля кожного юнака і дівчини, доля країни. Тому держава робитиме все, щоб забезпечити кожному конституційне право на освіту, щоб збільшити свій інтелектуальний потенціал, який ми бачимо в тих, хто сьогодні зробив перший крок у доросле життя». 


Голова районної ради Олександр Носаль тепло привітав випускників з початком нового дорослого життя, а Вишгородський міський голова Віктор Решетняк наголосив на тому, що для міста велика честь – приймати у себе випускників з усього району. 

Закінчився парад випускників святковим вальсом у виконанні вихованців районного центру творчості «Дивосвіт». Під завісу урочистостей в небо злетіти 324 різнокольорові кульки, символізуючи політ мрій випускників, яких цього року якраз рівно 324. 

Проте, на цьому свято не закінчилося, тому що для випускників районна влада зробила сюрприз – виступ популярного київського гурту «ДіО.Фільми». 

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 987 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus