Головна » 2013 » Липень » 13 » Старт через місяць
10:55
Старт через місяць
Завершилось перше коло чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2013 року. Команди пройшли половину дистанції групового турніру. 

У групі А вперед вирвався квартет знайомих незнайомців. 

Команди досить щільно розподілилися в першій четвірці. А придивившись уважніше до команд, ми побачимо, що «Інделек» – це минулорічний «Шарм», а «Динамо» КВПУ – це минулорічний «Штурм» – що ж, команди намагаються вижити, втриматися на плаву, а нові спонсори диктують нові назви, таке воно футбольне «се ля ві». 

«МАУ» з Лісовичів кожного року ставить максимальні завдання, як в кубку, так і в чемпіонаті. Цього сезону все йде по плану, команда в лідерах групи, продовжує боротьбу в кубку. 

«Межигір’я» не зовсім звично бачити на четвертій сходинці таблиці, адже новопетрівські футболісти на полі з досвідченим тренером, та амбітним сільським головою привчили нас до своїх лідерських позицій. 

Приємно, що в новопетрівській команді з’явилося дуже багато своїх «доморощених» футболістів. 

У групі Б п’ять команд ведуть запеклу боротьбу за місце в чільному квартеті. 

Минулорічний чемпіон «Діназ» на фініші дещо сповільнив свою чемпіонську ходу, поступившись «Десні» (1:2) та втратив очки в лютізькому дербі (1:1). 

Протягом чемпіонату, зміцнившись гравцями «Карата», впевнену ходу набрав ФК «Лютіж». 

Цікавим, амбітним колективом виглядає «Нептун-СКАЙД» (Старі Петрівці) – команда шукає свою гру і, незважаючи на сьогоднішню п’яту сходинку в таблиці, буде змагатися за місце, яке дозволить поборотися за медалі чемпіонату. 

Підтверджують свій клас ветерани вишгородського футболу – команда «Енергетик», за яку заявлені футболісти віком понад 35 років. У матчах з молодими, завзятими, вправними та амбітними футболістами наші ветерани готуються до чемпіонату області, який стартує буквально через місяць. 

Команди відпочиватимуть до 17 серпня, з’являться нові футболісти, друге коло чемпіонату внесе суттєві зміни в хід змагань, то ж цікавіше буде тим, заради кого грають футболісти – вам, шановні глядачі, футболісти, спеціалісти.

Таблиця результатів чемпіонату
Вишгородського району з футболу сезону 2013 року

I коло. Група А.


I коло. Група Б.

Переглядів: 466 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus