Головна » 2013 » Травень » 4 » Спортивний калейдоскоп
10:17
Спортивний калейдоскоп
Волейбол. Вдало виступила команда Вишгородської КДЮСШ з волейболу на обласних змаганнях у Немішаєво Бородянського району. У запеклій та безкомпромісній боротьбі наші юні волейболістки поступилися лише у фіналі, виборовши друге місце та срібні медалі турніру. А в Білій Церкві пройшов чемпіонат Київської області з волейболу серед дівчат. Спортивну честь Вишгородщини захищали вихованки Вишгородської районної КДЮСШ під керівництвом тренера Олексія Рудого. Чемпіонат проходив за коловою системою у два дні, кожна команда зіграла з кожною. Обігравши своїх суперниць з Таращі, Бородянки, КиєвоСвятошинського району, наші юні волейболістки поступилися лише господаркам майданчику – спортсменкам з Білої Церкви, в підсумку посівши почесне друге місце. Отже, участь у двох турнірах, два других місця, програємо лише господарям. 

Футбол. 26-27 квітня стартував Кубок регіональних чемпіонів, в якому беруть участь 24 команди – чемпіони районів та міст Київщини. 

Сліпе жеребкування визначило суперником наших чемпіонів команду «Сокіл» (с. Рубежівка Києво-Святошинського району). В цікавій безкомпромісній боротьбі перемогу в серії післяматчевих пенальті виборола наша команда «Діназ». Бажаємо нашому чемпіону подальших перемог у наступних стадіях змагань. 

Стартував попередній етап Кубку Вишгородського району з футболу. На цьому етапі змагань зійшлися наступні пари команд: «Козаровичі» – «Динамо КВПУ» 0-3, «Десна-55» – «Старт» 5-0, «Дніпро» – «Димер» 5-2, «Сузір’я» – «КДЮСШ» - + 

Переможці потрапили до наступної стадії змагань – 1/8 фіналу. 

Нагадаємо, що фінал кубку Вишгородського району з футболу відбудеться 24 серпня цього року.
Переглядів: 464 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus