Головна » 2013 » Липень » 20 » Славні вчителі – славні ювілеї
10:34
Славні вчителі – славні ювілеї

Заступник голови районної організації Партії регіонів Марина Мельниченко, керівник громадської приймальні цієї ж партії Марія Дем’янчук побували в Пірново. Разом з сільським головою Сергієм Книжниковим вони відвідали ветеранів праці, привітали зі святом верховних апостолів Петра і Павла. 

 
Свято співпало зі славними ювілеями – 80-річчям Зінаїди Антонівни Бровко та 90-річчям Петра Івановича Палагуту. Гості подякували ювілярам за вагомий внесок у розбудову рідного села, за довгу та відмінну вчительську трудову діяльність, протягом якої навчили і виховали не одне покоління пірнівчан, побажали ювілярам радощів за успіхи дітей, онуків та колишніх учнів, вручили Подяки від районної влади і грошові премії. Сільський голова запросив іменинників на свято села, яке відбулося в той же день. 
 
Проїзджаючи мальовничими вулицями придеснянського села ми звернули увагу, як помітно змінилося його обличчя: асфальтуються вулиці, в центрі, в скверику, розбито клумбу, що усміхається різнобарв’ям квітів, причепурений дитячий садочок, запрацювала броварня. А це робочі місця, відрахування на соціальні витрати. Багато чого можна згадати, що зроблено в селі, проте це окрема розмова. 
 
Ірина МАКЕДОН, м. Вишгород
Категорія: Пірнівська громада | Переглядів: 757 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus