Головна » 2013 » Травень » 18 » Слава Матерям, що вчать нас добру
12:43
Слава Матерям, що вчать нас добру
Безумовно, День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть у дружній родині й під опікою щасливої матері. 

Цьому і було присвячено урочистий захід, що відбувся 15 травня у великому залі Вишгородської райдержадміністрації. Голова РДА Олександр Приходько та голова районної ради Олександр Носаль щиро привітали багатодітні родини з травневими святами, наголосивши на тому, що вони найбільш причетні до формування майбутнього нової Української держави, та вручили грамоти і подарунки багатодітним матерям та опікунам: Лесі Духоті, Любові Ковені, Володимиру Голубу, Ользі Ставській, Галині Шевченко, Феоктисті Рубець, Ніні Іванюк, Вірі Білявській, Антоніні Галенко, Валентині Зіновік, Валентині Олійник, Наталії Дудці, Любові Польосі, Світлані Радченко, Софії Пащенко, Єлизаветі Міняйло, Марії Охай, Лідії Нижник, Вірі Шубській, Ганні Кіщук, Світлані Гусак та Євгенії Шариковій. Грамоти вручено також Тетяні Радомановій, соціологу Вишгородського районного центру опіки дитини, та Аліні Стеценко, головному спеціалісту Вишгородського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

На честь багатодітних родин та матерів-героїнь, що народили та виховали п’ятеро і більше дітей, пролунали пісні у виконанні Тараса Олійника «Два кольори», Аліни Лободенко – «Роде наш красний» та пісня «Мама» у виконанні Олександри Голівець. Святково і душевно пролунала композиція на честь улюблених мам у виконанні наймолодших учасників свята – вихованців дитячого садочка «Ластівка» з міста Вишгород. У цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. 

Юрій ГОРОВИЙ, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 468 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus