Головна » 2013 » Березень » 30 » Сім опудал спалили, а сніг лежить!
12:09
Сім опудал спалили, а сніг лежить!
Педагогічний колектив та учні Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили свято Масляної, як-то кажуть, відповідно до традицій. 

Цього дня панувала справжня святкова і, разом з тим, родинна атмосфера. В одному зі шкільних коридорів працював ярмарок, де можна було за низькими цінами придбати та поласувати різноманітними наїдками. Зокрема, тут були представлені головні страви Масниці – млинці з різними начинками та сметаною, вареники з сиром, а також інша обрядова їжа. «Діти до заходу підійшли відповідально, а головне, не забули пофантазувати. Звичайно ж не без допомоги батьків та вчителів. Тож шкільні гуляння Масляної пройшли на «Ура!» – вважає заступник директора з виховної роботи Алла Сувид. 

Не минули святкування й без традиційних веселощів – танців та пісень. Крім того, між учнями школи проводився ще й конкурс презентацій кращого опудала зими. Непідкупні судді: вчитель англійської мови Юрій Лучечко, вихователь ГПД Марія Данюк, шкільний психолог Юлія Ткач визначили переможців оригінального конкурсу, а ними стали учні 7, 9 та 11 класів. Усі представлені опудала були спалені на подвір’ї школи. Тож, сподіваємося, прихід весни не забариться! 

Мирослава ДАНЮК, 
заступник директора з НВР
Переглядів: 536 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus