Головна » 2013 » Вересень » 1 » Школи Київщини отримали нові автобуси
11:15
Школи Київщини отримали нові автобуси

У рамках реалізації державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» сьогодні за участю Голови Верховної Ради України Володимира Рибака та голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відбулося урочисте вручення 12 шкільних автобусів керівникам районних відділів освіти Київщини. 

 
- Першочергове завдання обласної влади полягає у забезпеченні якісної та доступної освіти, а також створення відповідних умов для успішного навчання дітей. На Київщини досягнуто конкретних результатів щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича. Для забезпечення рівного доступу до якісної освіти створюються належні умови для безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників, - повідомив Анатолій Присяжнюк. 
 
Губернатор також наголосив на тому, що до кінця цього року загальноосвітні заклади Київщини отримають ще 25 транспортних засобів. Першими на черзі будуть райони, де автобусів найменше. 
 
 
- Нині в області затверджена та успішно діє програма "Київщина без окраїн”, завдяки чому забезпечуються належні умови для навчання і виховання учнів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів з усіх куточків регіону, - зазначив голова КОДА.
Категорія: Київщина | Переглядів: 468 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus