Головна » 2013 » Липень » 29 » Шановні учасники хресного ходу!
13:30
Шановні учасники хресного ходу!
Прийміть найщиріші вітання з 1025-ю річницею Хрещення Київської Русі – найвизначнішою подією у християнському світі! У кожної держави і народу є світлі дати, які становлять основу їхньої історії, народної пам’яті і національної єдності. Такою датою є для нас – річниця Хрещення Київської Русі. 

Ювілейна річниця Хрещення Русі є об’єднувальним символом для наших держав, для наших народів. Прийняття християнства стало новим поштовхом до розвитку відносин слов’ян, сприяло широкому розвитку грамотності, освіти, розквіту літератури, зодчества, іконопису на Русі. 

Вітаємо ініціативу проведення походів історичними місцями православ’я та віримо, що ці походи зцілять душі наших братніх народів! Щиросердне та зворушливе спілкування з учасниками хресної ходи 2010 року залишило добрий слід у наших серцях! Дуже раді вдруге зустрічати вас на славній Вишгородській землі! 

Дякуємо організаторам походу за активну громадянську позицію, участь у справі об’єднання та дружби народів України, Росії та Білорусі. Нехай 1025-та річниця Хрещення Київської Русі освятить почуття братерства, толерантності та взаємоповаги у слов’янському світі! 

Від усього серця бажаю вам здоров’я, любові, щастя, добробуту, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими! 

Всіх вам земних благ! 

Голова адміністрації 
О.О.Приходько
Переглядів: 432 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus