Головна » 2014 » Січень » 25 » Сенсаційний фінал зимового футзального турніру
11:33
Сенсаційний фінал зимового футзального турніру
Підходить до завершення  чемпіонат Вишгородського району з футзалу серед організацій, підприємств та установ. Справжні футзальні баталії відбулися на півфінальній стадії цих змагань. Нагадаємо, що півфінальні пари склали команди «Нормарк» – «КДЮСШ» та «Профрембуд» –  «Віраж».

Фаворитом першої півфінальної пари була команда «Нормарк», досвідчена збалансована команда, яка неодноразово була призером футзальних та футбольних районних турнірів. Здавалося, що молода команда «КДЮСШ» (середній вік гравців 17 років), очолювана досвідченим тренером Р. Акоповим, вже й так стрибнула вище голови і вихід до півфіналу для них – це вже неабияке досягнення. Але, як то кажуть, апетит приходить під час їжі. Молоді вихованці «КДЮСШ» в драматичному півфіналі постійно вели у рахунку, і лише якимось дивом «Нормарк» на останній хвилині матчу відігрався, зробивши рахунок 5:5. Усе вирішувалося в серії пенальті. Але фортуна цього дня була на боці юних футзалістів. У підсумку 3:1 на користь «КДЮСШ» і підопічні Акопова несподівано та сенсаційно для багатьох – у фіналі турніру.     

У півфінальній парі «Профрембуд» – «Віраж» явним фаворитом була команда «Профрембуд». Воно й не дивно, адже минулорічний чемпіон цих змагань укомплектований добрими технічними футзалістами, які приймають участь у різних турнірах, що проходять у Київської області. Але й цього разу підсумковий результат виявився доволі сенсаційним. Дружня команда «Віраж», очолювана Олексієм Щербиною, змогла не тільки дати рівний бій більш іменитому супернику, а й  вирвати перемогу.

Тож доволі непередбачуваний фінал «КДЮСШ» – «Віраж» відбудеться у неділю 26 січня о 13.00. А годиною раніше невдахи півфіналів – команди «Нормарк» та «Профрембуд» розіграють між собою бронзові медалі чемпіонату.

Запрошуємо всіх бажаючих в спортивний зал Вишгородсюкої районної КДЮСШ підтримати своїх улюбленців!

Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 379 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus