Головна » 2014 » Березень » 8 » Розв’язка буде інтригуючою
11:10
Розв’язка буде інтригуючою
До завершення чемпіонату району з футзалу залишається лише два тури, тому на майданчику стає гаряче!

Команди до останнього туру будуть битися за дві жадані перепустки до півфіналів! 

У групі А за дві жадані путівки боротимуться три команди: «Межигір’я», «Шарм» та «Леон». В останньому турі «Межигір’я» зустрічається з «Леоном», а «Шарм» поміряється силами з командою «Динамо КВПУ» з Катюжанки. 

У групі Б навіть команда «Енергетик», яка не зазнала жодної поразки та не втратила жодного очка, ще не забезпечила собі вихід до півфіналу. Запеклу боротьбу за вихід до півфінальної стадії змагань ведуть команди: «Інделек», «Лютіж», «КДЮСШ» та «Місто Щастя». Хто потрапить з цієї групи до півфіналу сказати дуже важко – все буде вирішуватися в останніх двох турах. До речі, в останньому турі юні підопічні тренера Р. Акопова зустрінуться з командою «Інделек», а «Лютіж» зробить усе можливе й неможливе, щоб переграти «Енергетик». Ці матчі обіцяють бути цікавими та видовищними. Запрошуємо всіх бажаючих підтримати команди.

Матчі шостого туру відбудуться у неділю, 9 березня, у спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ ( Грушевського, 7-б). Початок змагань об 11.30.
Результати п’ятого туру.

«Темп» – «Межигір’я» 5:10, «Місто Щастя» – «Інделек» 5:2, «Шарм» – «Нептун» 4:1, «Енергетик» – «Козаровичі» 6:0, «Динамо КВПУ» – «Леон» 5:8, «Лютіж» – «КДЮСШ» 4:4, «Каскад» – «Місто щастя-2» 5:4, «СНД» – «МТС» 6:1. 

Календар шостого туру.

«Межигір’я» – «Нептун», «Інделек» – «Козаровичі», «Леон» – «Темп», «КДЮСШ» – «Місто Щастя», «Шарм» – «Місто щастя-2», «Енергетик» – «СНД», «Каскад» – «Динамо КВПУ», «Лютіж» – «МТС».

Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 380 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus