Головна » 2019 » Червень » 13

Розглянуто нагальні проблеми

Розглянуто нагальні проблеми

Наприкінці минулого тижня голова Вишгородської РДА Вячеслав Савенок провів засідання колегії райдерж­адміністрації. Крім членів колегії, на засіданні були присутні громадські активісти, депутати, представники установ і організацій району.
Першим питанням розглянуто результати засідання робочої групи щодо опрацювання пропозицій директора Вишгородського районного комунального підприємства  «Вишгородтепломережа», що стосується нових тарифів. 
Члени колегії підтримали  проекти програм фінансової підтримки Вишгородського районного комунального підприємства «Вишгородтепломережа» на придбання екскаватора в 2019-2020 роках та на встановлення модульних котелень в селах Воропаїв та Новосілки в 2019-2020 роках; проект програми підтримки діяльності ... Читати далі »

Поема про море? Ні – про горе

Поема про море? Ні – про горе

Найголовніший етап – будівництво міста Нова Каховка розпочався зі спорудження Каховського гідровузла у 1951 році. За короткий термін виросло селище енергетиків, яке згодом перетворилося на місто. Виникнення Нової Каховки обумовлено необхідністю зведення містечка гідробудівельників, що працювали на спорудженні Каховської ГЕС, яке було доручено колективу спеціального будівельно-монтажного управління «Дніпробуд» під керівництвом С. Андріанова. 28 лютого 1952 року робітничому селищу будівельників Каховського гідровузла Указом Президії Верховної Ради Української РСР було присвоєно назву «Нова Каховка». Спочатку передбачалося, що це буде невелике місто енергетиків з населенням до 20 тисяч. Але, зважаючи на вдале географічне розташування, наявність дешевої електроенергії, залізничної та автомобільної магістралей ... Читати далі »

Єлизавета Щербакова – чемпіонка України

Єлизавета Щербакова – чемпіонка України

Із 4 по 7 червня у Броварах про­йшов літній   чемпіонат України з плавання серед юнаків (дівчата 2006-2007, юнаки 2005-2006 років народження). 
Команду Київської області представляли вихованці Вишгородської РКДЮСШ Ліза Щербакова, Єгор Непокритов, Олександр  Степанов, тренери Ганна Бортнік, Андрій Шипілов. Літний старт для  Лізи Щербакової став найуспішнішим на чемпіонаті України. Три золоті  медалі на дистанції 50, 100, 200 метрів (на спині). Два срібла на дистанції  50 м (батерфляй) і 400 м (комплексне плавання). Три бронзові  медалі  на дистанції 200 м (комплексне плавання) і  в естафетному плаванні 4 на 100 м у вільномі стилі і  4 на 100 м у комбіновано-змішаному. 
Ліза Щербакова стала найкращою спортсменкою чемпіонат ... Читати далі »