Головна » 2017 » Травень » 18 » Родинного вогнища світло яскраве
19:43
Родинного вогнища світло яскраве

Завдяки здоровій сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Традиційно 15 травня у бібліотеках відбуваються  заходи, які розкривають значення сім’ї для кожного із нас, для держави, про становище сім’ї в суспільстві, про сімейні традиції, про виховання дітей у родинах та збереження сімейних цінностей. У цьому році свято стало особливим. Вишгородська центральна районна бібліотека  спільно з Вишгородським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді організували та провели свято для сімей, які виховують прийомних дітей. 
Директор Вишгородського районного центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді Світлана Ворвинець сердечно привітала присутніх з Міжнародним днем сім’ї, висловила подяку батькам, які виховують прийомних дітей, віддаючи їм тепло своєї душі, даруючи для них родинний затишок і захист,  можливість зростати у сімейному середовищі.
Бібліотекарі організували перегляд книжкової виставки «З родини йде життя людини», а провідний бібліотекар Юлія Брушневська, яка була ведучою цього яскравого свята, повела маленьких членів великої дружної родини в світ казки, загадки, вірша, пісні.
А маленькі вихованці дитячих будинків сімейного типу родин Юлії та Петра Кушніренків, Олени та Сергія Бондаренків, прийомної сім’ї Катерини та Євгенія Михайликів показали свої таланти – декламували вірші, розігрували сценки, грали на скрипці та флейті, співали патріотичні українські пісні, брали участь у вікторині. В читальному залі панувала атмосфера вдячності, любові, доброти, взаєморозуміння. Лунав щасливий сміх, діти ласували солодощами, очі виблискували радістю і сонцем. 
Заключним акордом святкового дійства стало спільне виконання пісні «Родина – це вся Україна». 
Батьки  та діти подякували працівникам центру за постійну підтримку у вихованні та  розвитку дітей і господарям залу за теплу і по-справжньому  родинну зустріч. Організатори заходу побажали батькам наснаги у їхній благородній місії,  а юним талантам подальших успіхів, творчих злетів і перемог.

Марина БЕРЕЗИНЕЦЬ, 
директор Вишгородської центральної бібліотечної системи

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 497 | Додав: slovo
comments powered by Disqus