Головна » 2013 » Грудень » 28 » Рік Синього Дерев’яного Коня
11:30
Рік Синього Дерев’яного Коня
Наступаючий 2014 рік – це рік Синього Дерев’яного Коня. Що це означає і чим це нам «загрожує»?

Наступаючий рік буде неоднозначним: мабуть, досить непростим, але вже точно не нудним. Кар’єрні злети, неймовірні повороти долі, дивовижні можливості – всього цього в новому році буде більш ніж достатньо. Але він зажадає зосередженості і праці на совість.

Повністю Кінь вступить у свої права  31 січня 2014 року. Космічний елемент року – дерево, колір – синій (блакитний), зелений. Стихія – вогонь, якому притаманна рухливість, жвавість, наснага, внутрішня енергія, прагнення до влади, жадоба перетворень.

Зустрічати Новий рік 2014 потрібно обов’язково великою, гучною і веселою компанією. 

Символами року є підкова і бубонці, і це чудовий привід повісити підкову над дверима, адже вона вважається щасливим оберегом. Прикрашайте кімнати синіми і зеленими гірляндами. Не забудьте про серпантин і мішуру, кімнатні рослини так само потребують новорічного вбрання.

І, нарешті, найважливіше, що є у зустрічі Нового року 2014: як прикрасити ялинку? Найпростіша ідея, яку диктують кольори наступаючого року – прикрасити її синіми і зеленими іграшками, додавши до них кремові гірлянди або сріблястий дощик. А якщо у вас є маленька фігурка коня, обов’язково повісте її на ялинку. Такі фігурки можна ліпити з солоного тіста і розфарбовувати всією сім’єю. 

Зробіть листівки для своїх домочадців, напишіть кожному жартівливе привітання і повісьте на ялинку.

Хорошим варіантом для новорічного вбрання стануть натуральні тканини і кольори глибоких благородних відтінків: синій, зелений, фіолетовий, бірюзовий, сірий. Як аксесуари можна використовувати брошки й камені тих же кольорів. Бірюза, топаз, смарагд, сапфір. Не менш актуальними будуть прикраси з дерева, шкіри, етнічні мотиви в одязі. Протипоказано одягати речі кислотно-яскравих кольорів.

Занадто яскравий макіяж у цьому році ні до чого – кінь віддає перевагу природним тонам. 

Стіл повинен бути багатим і повний надмірностей. У кожному можливому блюді повинна бути зелень. Також не скупіться на фрукти та овочі – кінь любить похрустіти яблуком або морквиною, і не треба відмовляти йому в цьому задоволенні.

Що подарувати на Новий 2014 рік Коня? Звичайно ж, тематичним подарунком будуть фігурки коней, дерев’яні або металеві. Якщо говорити про подарунки на корпоративному святі, то можна підібрати фігурки, що відображають характер і ділові якості кожного співробітника, наприклад, фігурка коня, що скаче, фігурка коня-ваговоза і т.д. Крім того, із кіньми нерозривно пов’язані підкови, а підкова – це символ щастя та успіху. Чудовим подарунком буде «золота» чи «срібна» підкова.
Переглядів: 668 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus