Головна » 2014 » Травень » 31 » Результат у поєднанні зусиль
11:08
Результат у поєднанні зусиль
Саме за таким принципом діють народні обранці депутат облради Олександр Приходько, депутат райради Віктор Куляєв та Новопетрівській сільський голова Радіон Старенький.
 
З огляду на великі розміри Нових Петрівець, питання благоустрою тут завжди актуальне. І вирішувати його (і не тільки його) можна лише у злагодженій роботі всіх гілок влади, місцевого бізнесу та всіх небайдужих жителів.
 
Чисті та охайні газони – це, здавалося б, дрібниця. Але це перше, на що звертають увагу. З цього починається загальний порядок у селі. Організація прибирання території Нових Петрівець знаходиться постійно на контролі у сільського голови, який в цьому напрямі співпрацює з одним із найактивніших районих депутатів Віктором Куляєвим. Він і людей спрямує і провіант для працівників організує. З інструментами та інвентарем допоміг Олександр Приходько. Результат – вулиця в охайному стані.
 
Єдине, що бентежить – наявність у селі деяких структур, що, використовуючи державну власність у Межигір’ї, зароб­ляють грощі. Вони не є офіційно зареєстровані, податки не сплачують, участі в житті села не беруть. Відокремлена держава в державі.
 
Як на мене, прийшов час ставати на рейки законності в усіх напрямах. Саме за це стояв Майдан. Чи ні?
 
Володимир ПОТАПОВ, «Слово»
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 365 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus