Головна » 2013 » Травень » 4 » Разом у нас все вийде!
11:38
Разом у нас все вийде!
Для кожної людини найцінніше в житті – це родина, а найдорожче для дитини – зростати в любові батьків. Та на привеликий жаль такої любові не відчули вихованці Черкаського обласного спеціалізованого будинку дитини, їх зрадили найдорожчі люди – батьки. В цьому будинку проживає 120 дітей віком від двох місяців до п’яти років. Тому ми і вирішили поділитися теплом наших сердець з дітлахами. Цей заклад ми відвідуємо вже не вперше, нас називають вже не гостями, а друзями. Радує серце те, що тут працюють люди, закохані в свою справу. 

Для початку були розповсюджені оголошення про благодійну акцію. Як добре, що у нашому вузі є багато небайдужих людей, які миттєво підтримали захід. І вже за кілька днів були підготовлені необхідні речі для дітей. Зібрано велику кількість іграшок, одягу, побутової хімії. За підтримки нашого постійного наставника, однодумця, людини з щирим серцем Богданівського сільського голови Тетяни Савиченко придбано четверо санчат, костюми Діда Мороза та Снігуроньки, а також надіслані албоми для груп. 

Дуже приємно, що моє звернення підтримали у моїй рідній школі, Ясногородській ЗОШ I-III ступенів. Це мої молодші товариші Антон Дашкевич, Дарина Дашкевич, Вікторія Нестеренко, Анастасія Рябова, Василь Рябов, Олександр Рябов, Олександра Смага, Вікторія Кальченко, Микола Осадчий, Катерина Петренко, Максим Скороходов, Карина Вакульчик, Валерій Шумілов, Ростислав Адаменко, Владислав Сергієнко, Катерина Салюта. Також вдячна учню Глібівської ЗОШ І-ІІ ст. Дмитру Малашку, що теж включився у цю справу. А ще більш приємно, що багато хто з них хоче бути в майбутньому студентами нашого вузу. З теплом хочу висловити слова вдячності моїм вчителям: Оксані Купченко, Оксані Сергієнко, Вірі Скороходовій та Галині Гусак, які теж долучилися до акції та стали взірцем для учнів школи. 

Дякуємо Олександру Миговичу та Валерію Гусаку, працівникам Овдіїво-Нивського лісництва ДТДЛМГ, всім студентам та працівникам університету за небайдужість їхніх сердець. Ще хочеться сказати особливі слова вдячності моїй команді, людям, які завжди допомагають мені втілювати всі наші задуми в реальність – Надії Пеньковій, Анастасії Бабич, Віті Самоткал, Марті Канафоцькій, Юлії Фесенко, Вікторії Коваленко, Маргариті Анкудиновій, Анні Меренді, Міті Московчуку, Юрі Кривінському, Юлії, Наталії Ференець та Ілоні Костивій. 

Добрі справи робити легко, разом у нас все вийде! 

Любов ГУСАК, 
студентка четвертого курсу КНЕУ, 
голова комісії з питань прававого та соціального захисту
Переглядів: 482 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus