Головна » 2014 » Травень » 31 » Прощавай, наш дитсадочок!
10:47
Прощавай, наш дитсадочок!
Цього дня все було незвичайним – і грозові дощі ніби відступили (чи надовго?), і сонечко засміялось по-літньому, і вся природа підбадьорилась. А вулиці села Демидів зранку розквітли всіма барвами веселки. 
 
Ні, це не диво-квіти з’явилися за одну ніч, це – дівчатка-шестирічки в чудових вбраннях, ніби казкові принцеси, поспішають із своїми батьками в дитсадок. Хлоп’ята в дорослих костюмах, з краватками, мають більш строгий вигляд. Ви, звичайно, здогадалися, що в Демидівському «Орлятку» відбувся випускний бал  (до речі, це вже 56 випуск у садку).  66 хлопчиків та дівчаток на осінь поповнять ряди першокласників. 
 
Прощання з садком – свято інколи «зі сльозами на очах». Що не кажіть, а чотири роки спільного існування з турботами, буднями та святами – даються взнаки. Але загалом, обидва дитячі ранки пройшли на піднесеній, оптимістичній хвилі. Досить насиченою була концертна програма – сучасні та бальні танці, пісенний вернісаж, весела гуморина, виступи малих музикантів, сюрпризні моменти. Порадував батьків виступ юних поліглотів – блок англійських пісень, сценок і таночків. Випуск­ників привітали діти середніх груп, а малюки з ясел влаштували собі в залі дискотеку.
 
На завершення свята до дітей звернулась завідуюча садка Р.О. Зінькевич, яка вручила дипломи про здобуття повної дошкільної освіти та подарунки, а випускники дружно виконали «Gaudeamus». 
 
І знову лягають на душу рядки:
 
«Коли у пташенят міцніють крила – 
Вони літати вчаться залюбки. 
То ж скажемо: «Щасливої дороги  
Усім вам, дорогі випускники!»
 
Інф. Демидівської сільради
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 470 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus