Головна » 2013 » Червень » 8 » Прощальна нота випускників
11:13
Прощальна нота випускників
Останній дзвінок... Свято, яке не може залишити байдужим жодної юнацької душі, адже попереду – нове, доросле життя, сповнене змін та несподіванок. Вишгородська дитяча музична школа – особливе місце: це осередок добра, чуйності, тепла та дружелюбності, царина мистецтва та прекрасного. Тому прощання саме з музичною школою для більшості її вихованців стає животрепетним моментом. 

Вишгородська ДМШ в черговий раз випустила з-під свого турботливого крила плеяду обдарованих учнів. Святковий концерт, в якому брали участь і випускники, і підростаюче покоління, в поєднанні з врученням свідоцтв про закінчення школи перетворився на справжнє піднесене дійство. Атмосфера батьківської гордості та учнівського захоплення не покидала актової зали ні на мить. Легка ностальгічна нотка промайнула разом зі вступним та привітальним словом ведучої вечору Ірини Бези, директора Вишгородської ДМШ Анжеліки Барнич, завідуючої теоретичним відділом, музикознавця, старшого викладача Валерії Пец, завідуючого народним відділом, заслуженого артиста України Олександра Сініченка. Опісля урочистої частини вечора та, власне, вручення свідоцтв розпочався святковий концерт. Варто відмітити високий рівень проведеного заходу, адже із 14 музичних номерів майже кожен лунав у виконанні лауреатів міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів та фестивалів. Різномаїття музичних барв сповнювало серця присутніх у залі неймовірною насолодою. В концерті брали участь випускники Катерина Соболєва, Віктор Ханкишиєв, Наталія Аначенко, Дарина Калачова. Випускники-лауреати – Дмитро Каримський, Марія Клименко, Микита Будік, Анна Смоляренко, Назар Стрільчук, Руслан Забучинський. У концерті взяли участь учні 5, 6 та 7 класів, що також стали лауреатами престижних музичних конкурсів серед дітей та юнацтва – Єгор Стаценко, Андрій Куліс та Роман Серебряков. Особливо запам’ятався виступ учня 6 класу, переможця всеукраїнського музичного конкурсу «Різдвяний зорепад» (І премія) та всеукраїнського музичного конкурсу «Перлини України» (ГранПрі), музичної надії та гордості Вишгородської ДМШ Єгора Стаценка (клас викладача Людмили Ободенко, фортепіано ). «Музичний момент» Р. Лагідзе у його віртуозному та чуттєвому виконанні вразив слухачів до глибини душі, юному музиканту вдалося донести найтонші нюанси музичної картини до кожного, хто знаходився у залі. Також приємно вразили виступи випускника – переможця всеукраїнського конкурсу «Весняна рапсодія» Руслана Забучинського (клас викладача Тетяни Міхненко, фортепіано) і ще одного випускника – переможця всеукраїнського музичного конкурсу «Перлини України» Назара Стрільчука (клас викладача Андрія Баннікова, гітара), що яскравістю, енергійністю та віртуозністю своєї гри запам’яталися всім без вийнятку. В завершенні концерту присутні мали змогу насолодитися безсмертним хітом «Yesterday»,що прозвучав у виконанні ансамблю скрипалів «Партіта» ( під керівництвом Наталії Кошелюк) та викликав щирі ностальгічні емоції у випускників, їхніх близьких та викладачів. Дуже приємно, що заключне слово півторагодинного вечора належало мамі однієї з випускниць – Вікторії Літох, адже з її вуст прозвучали надзвичайно теплі слова подяки за прекрасний, хоч і нелегкий період. 

Висловлюємо подяку всьому педагогічному колективу Вишгородської ДМШ на чолі з директором Анжелікою Барнич за безкінечне терпіння, високий професіоналізм та невтомну працю, що приносять такі плоди. За щоденну просвітницьку та морально-виховну діяльність, за ласку, чуйність та турботливе ставлення до кожного учня. Дякуємо Вишгородському телебаченню за можливість освітлення події в ефірі місцевого телеканалу. Цього навчального року музична школа Вишгорода зачиняє свої двері, але лише для того, щоб з новою силою розчинити їх наступного вересня і вкотре розпочати свою безцінну працю. Бажаємо нашим випускникам легкої та світлої долі та до нових зустрічей! 

Христина ХРОМ`ЯК
Переглядів: 3112 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus